חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אהלן,
    אמנם לא ראיתם הודעות שלי כאן באתר. אבל קראתי הרבה משלכם ותהרגשתי מהתמיכה שניתנת מכל חברי הפורום!
    אשפוך קצת,
    יש לי רגעים חלשים כמו עכשיו שהמספרים שאני צריכה לרדת כ”כ גדולים, והדרך כ”כ ארוכה עד משקל הכבוד וזה מייאש! הורדתי בתוכנית בינתי'ים 4 קילו וקצת.
    עברתי עוד הרבה דיאטות לפני.
    הגעתי לתוכנית אחרי 11 קילו שהורדתי 5 מהם עם דיאטנית ועד 6 בערך עם דיאטת הרעבה..
    התוכנית טובה לי מבחינת השובע יחסית לכל שאר הדיאטות. אבל אני מפחדת כי אני תולה את כל תווקתי בדיאטה הזו ואם לא אצליח…
    אהיה אובדת עצות.
    בקיצור צריכה קצת עידוד..
    🙁

אלמוני
    לא פעיל

אני יודעת שאין דבר מעודד במצב כזה- הייתי שם, ואני יודעת, על בשרי שכ”כ מפחיד להכנס לזה, אין כוח-מלכתחילה מוותרים.
    יקירתי, תתחילי, תתלי תקוות-בעצמך, תסמכי על עצמך, תאהבי את עצמך, כי מגיע לך את הכי טוב שבעולם!
    תתחילי-תראי שזה קל יותר ממה שנדמה לך.
    אגלה לך סוד-אבל שישאר ביננו – אני כמעט ראיתי את ה100, ווממאאאווווודדד נבהלתי, החלטתי להתחיל והנה אני היום-מתארגנת לבר מצווה של אחי ומודדת שמלות בכיף (וקנתי בסוף-בצבע וורוד..היית מאמינה?!)
    הכוח בידיים שלך – את פה וזה כבר סימן מצויין. צאי לדרך!
    א נ י א י ת ך :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

מתוך נסיון של דיאטות אינספור 🙂 🙂 🙂 שבהן עליתי וירדתי אינספור קליוגרמים

הגעתי לתוכנית הייתי בטוחה שאני יכולה לכתוב ספר דיאטות :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת:

אבל מאז שאני בתוכנית חודשיים וקצת עם עליות וירידות תרתי משמע :מאושר:
    אני רוצה לספר לך שיש כאן המון כלים להתמודדות

ראשית התפריט -האוכל הוא מגוון ואת יכולה לשלוט במה שאת אוכלת עם הרבה אפשרויות

שנית הקבוצה מאד תומכת ומעודדת עם מדריכה מדהימה שעוזרת כשצריך

שלישית הפורום המדהים הזה שהוא כמו אוויר לנשימה

רביעית הרצון שלך שכל פעם צריך “להנשים ” אותו

ואני מציעה לך ללכת צעד צעד :מאושר: :מאושר: :מאושר:

כל יום קחי לך כיום בפני עצמו ותציבי לך כמטרה לעבור אותו כך לפחות אני עושה

המון הצלחה :מאושר: :מאושר: :מאושר:

ותהני מהרגע :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

וואו, תודה על השיתוף, על החשיפה..
    לשם כך בדיוק נועד הפורום הכללי, להתעייץ, לשאוב כח ולהעז להצליח!
    את לא היחידה, יש עוד “קוראים סמויים” כמוך, כאלו שבוחרים להישאר ברקע, אלמונים ועוקבים אחרינו מקרוב, קוראים על ההצלחות כמו על הפחדים.
    שמחים שיצאת מהארון ובחרת לכתוב ולשתף. אין סיבה שלא תצליחי כי”המוותרים – אף פעם לא מצליחים, והמצליחים – אף פעם לא מוותרים”…
    אם את יכולה לחלום “על זה” אין ספק שאת יכולה לעשות את זה.
    אל תערכי השוואות עם דיאטות העבר שעשית – היום את לא בדיאטה את בתוכנית לאורח חיים בריא והוא שיוביל אותך לתוצאה המיוחלת – לירידה במשקל.
    חיוך וקדימה, תעדכני אותך איך הולך :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

אף אחת מאתנו כאן לא באה עם מסלול דוגמות מתחת לרגליים אבל עם אמונה והתמדה נוכל לעלות עליו…. :שמח1:
    נכון זה מתסכל שהמספרים גדולים אבל סיפורי ההצלחה מוכיחים שאפשר . גם אצלי יש המון מה להוריד אבל אני לא חושבת על המספר הכללי אני קובעת לי יעדים קטנים כל יעד הוא בעצם מידה . וככה אני מרגיה את ההבדל בין מה שהייתי למה שאני בדרך להיות. 😉
    צילי בבקשה אל תתלי תקווה בדיאטה תתלי תקווה בעצמך תאמיני במה שאת רוצה תאהבי את הדרך ,תכנסי לפורום שקשה ותשתפי את רגשותייך ,מניסיון זה תמיד עוזר.
    אז שיהיה לך המון בהצלחה ומחכה לעדכון. 🙂

אלמוני
    לא פעיל

המלים שכתבת נכנסו לי ישר לתוך הנשמה. ריגש אותי לקרוא איך את אוספת קילוגרמים של ירידה בכל מיני דרכים והם מצטרפים לך ביחד ל 15 ק”ג!!!! אני חושבת שיש לך סיבה טובה מאוד להיות גאה בעצמך. ירדת 15 ק”ג ואת רוכשת לעצמך הרגלים טובים ובריאים, לומדת ומתאמנת ללכת בדרך שבה תמשיכי לרדת. מה שאני מנסה להגיד זה: תהני כבר עכשיו מהדרך ומההישג ובמשך הזמן ההישג יתעצם ותוכלי להמשיך להנות מהדרך ולשפר בדרך כרל מיני דברים צעד אחר צעד. זו לא מנהרה חשוכה שבסופה רואים את האור, אלה סוג של טיפוס שבו בכל פעם רואים נוף יותר יפה והשביל ממשיך לעלות ולחשוף הישגים חדשים. ממשיכים ללכת. מקווה שהייתי ברורה ולא יותר מדי פלספית ועזרתי לך. שבת שלום ו ב ה צ ל ח ה :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות