- This topic has תגובה 1, 7 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 3 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
25/10/2012 בשעה 19:16 #207508
אלמוני
לא פעילהיי אני שוקלת 95.5 (לפי השקילה האחרונה) וכבר ירדתי 15 ק”ג. למרות שירדתי כבר במשקל אני מאוד מתפדחת לאכול בחוץ את המנה מותרת שלי. מאוד בא לי המבורגר או פלאפל אבל לא נעים לי לאכול מול אנשים במצב שלי, אני עצמי וחברות שלי יודעות שאני שומרת אבל אנשים שלא מכירים אותי ורואים שאני אוכלת המבורגר או מנת פלאפל יחשבו לעצמם “מה נראה לה שהיא תוקעת המבורגר?!” אני לא יודעת מה לעשות ומחר המנה מותרת שלי (וגם עוד שקילה ).
14/04/2019 בשעה 4:01 #207511אלמוני
לא פעילמה אכפת לך?
שתחררי מזה!
זו המנה מותרת שלך,את בתהליך מדהים,מה אכפת לך מה אחרים יחשבו או חושבים…14/04/2019 בשעה 4:01 #207512אלמוני
לא פעילאני ממש מבינה ומרגישה את תחושותי'יך.
לפני התהליך, הי'יתי מחכה שלא יהיו אנשים באיזור, ואז הי'יתי מפרקת ארונות שלמים..
אני ממש מבינה את התחושה. אבל כמו שליאורי אמרה, המנה היא לא חריגה, אלא חלק מהתהליך. אל תייסרי את עצמך על מה שלא צריך.
הירידה שלך מוכיחה לכל המתבוננים למיניהם, שאפשר לרדת על לאפה מכובדת, ולהפציץ בירידה,
ולכן, אל דאגה. תהני יקרה :שמח1: :שמח1: :אוהב:14/04/2019 בשעה 4:01 #207514אלמוני
לא פעילמותר לכולם לחשוב, לצערנו גם מותר להם להגיד :), זכותך (וחובתך כלפי עצמך) לבחור מה את שומעת ולמה את מקשיבה, אכלי את המנה המותרת ודמייני את היום שיגידו לך: “את ב”חלי” אבל אין לך מה להוריד” או: “מה מקבלים גם אנורקסיות” הפלאפל / ההמבורגר (ושאר ה”חטאים”) הם אלו שמזכירים לנו את הדרך, ומחזקים בתהליך. אולי מי שמסתכל חושב: איזו יפה היא / איזה חולצה מהמממת וכמה היא מחמיאה לה / איך בא לי גם פלאפל… חשבי חיובי, מה שיש בחצי הכוס המלאה הרבה יותר טעים מאשר בחציה השני :צוחק:
14/04/2019 בשעה 4:01 #207515אלמוני
לא פעילבפעם הראשונה שהורדתי ממשקלי 17 קילו אפילו בן זוגי
לא האמין שאני אוכלת כל כך הרבה ושארזה.
אז לא!!!!
וכן -אכלתי המון במסעדות.
למעשה האכילה במסעדה העניקה לי איזו שהיא תחושה של כיף
ומנעה ממני להרגיש שאני בדיאטת עונש.
וכשלפתע אנשים התחילו להבחין שרזיתי זה היה ממש כיף.
כן רזיתי ואכלתי גם יחד.
אין לך מה לחשבן לזרים.
מה איכפת לך מה הם חושבים.
העיקר שחברות שלך מפרגנות ושאת שלמה עם עצמך -שזה הכי חשוב!
בהצלחה
אכלי והצליחי!!!! :אוהב: :אוהב: :צוחק:14/04/2019 בשעה 4:01 #207517אלמוני
לא פעילאת צריכה להבין שהמנה מותרת לא מיועדת לאחרים אלא אך ורק לך.כלומר המנה מותרת נועדת לרקח לך את החבל הפנימי..דהיינו לשנות לך דפוס חשבתי שאת לא נימצאת בדיאטה אלא בתוכנית של אורח חיים..ברגע שאת משנה את היסתכלות הזאת את לא שמה על אף אחד ושנית את מרגישה כייף שאת מפנקת את עצמך ובכל זאת את יורדת..
14/04/2019 בשעה 4:01 #207519אלמוני
לא פעילאני ממש מזדהה עם התחושה שלך… גם אני הרגשתי ככה ולא רק עם המנה המותרת אלא גם במקרים אחרים כמו שפתאום רואים אותי אוכלת פיתה (!!) וגם שאני אוכלת כל שעתיים-שלוש (כאילו אני לא מפסיקה לטחון כל היום).. :לשון:
יש כמה אופציות:
1) לשים פס על כולם ואכול כמו גדולה.. עוד זמן מה הם יראו לבד את התוצאות 😉
2) להזמין משלוח או טייק-אווי ועם הזמן תרגישי יותר נוח לאכול בחוץ -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.