חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

חדשה בקבוצה, חדשה בפורום וסקרנית לראות מה ילד שבוע…. אתמול הגעתי “במקרה” לקבוצה לאחר שפגשתי חברה שהשילה קילוגרמים…. הגעתי בלי “להיות מוכנה”, בלי לחשוב הרבה. אפילו בבית אין מצרכים. לאחר חיטוט יסודי בפריזר מצאתי חצי חבילת לחם קל (נשאר שם מימים טובים)ושתי קציצות טבעול לייט (מאותם ימים קסומים). נו, לפחות עם בוקר וצהריים אני מסודרת. התחלה מבטיחה 🙂 מתוכננת כל היום לעבודה בשטח, מחוץ למשרד. איך מתארגנים?? אה, כן, לא לשכוח בקבוק מים ויש חבילת עגבניות שרי לאורחים של יום שישי(האירוח הזה הולך להיות סיפור בפני עצמו עם המשימה החדשה שלי). רגע, נשנושי עגבניות שרי זה בירקות המותרים? אין לי מושג אבל אני הולכת על זה! טוב, מתארגנת למשימת היום ומקווה שיהיה דיווח טוב. יום טוב 🙂

אלמוני
    לא פעיל

הטיפ שלי הוא- תשתי הרבה מים, קחי לך בקבוק שיהיה צמוד אליך
    ותצמדי לתכנית :אוהב:
    בימים הקרובים כבר תוכלי להתארגן על המצרכים
    שיהיה יום מושלם! ובהצלחה!

אלמוני
    לא פעיל

אין ספק שזה דורש התארגנות וזה לא בשנייה
    תארגני לך רשימה ותעשי קניות ואז יהיה לך הרבה יותר קל
    גם שאת יוצאת מהבית תתארגני עם אוכל, כדי שלא תחפשי משהו בשעת רעב
    שיהיה בהצלחה :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

מיכי יקרה,קודם כל…ברוכה הבאה אל משפחת חלי ממן הענקית!!! :מאושר:
    שנית מחזיקה לך אצבעות ומאחלת הצלחה רבה בדרך אל המטרה!!! 🙂
    מילת הקסם של התכנית זו הערכות נכונה!!!!!!!!!!!!! 🙂
    כשיוצאים מהבית לצאת מצויידים…להכין דברים שווים,עוגות,פשטידות ירקות ועוד…!!!
    להקפיד מאוד על שתיית מים בכל הזדמנות אפשרית!!!לעשות פעילות גופנית…ואם את לא מורגלת בזה אז להתחיל בקטן…תצאי עם חברתך לצעידה/הליכה פעמיים שלוש בשבוע למעט זמן ואז תגבירי ימים קצב וזמן…בהדרגה! 🙂
    תמלאי את הפריזר במגוון של לחמים/פיתות/לחמניות/חלה/ הכל קל כמובן כך שתוכלי לגוון. ד.א. מוכרים בקבוצות של חלי לחמים וחטיפי בריאות נהדרים ואם אצלכם לא אז תכתבי לנו ונרשום לך טלפון להזמנות!!! 🙂 תכיני לך שלגונים טעימים ושווים שיהיה לך לשעות הצורך..בקיצור…הכל עניין של תיכנון והערכות!!! :אוהב:
    אולי בהתחלה זה נראה ואאוו קשה גדול וכו'…אבל…מהר מאוד זה הופך לעניין שבשיגרה ואם עושים זאת נכון ובחיוך פשוט רצים בכיף אל המטרה!!! :מאושר:
    המון הצלחה!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    ואנחנו כאן בשבילך!!!!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    רחלי ו.
    :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות