חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אפשר להגיד שמאז שהתחלתי את התהליך השבוע שעבר היה השבוע הכי קשה שהיה לי כל מקום שלא הלכתי היה פיתויים מצד שמאל סופגניות של רולדין עם ציפוי של שוקולד וסוכריות צבעוניות מצד ימן לזיות,פיצות פשטידות אפשר לחשוב שחנוכה שינה את שמו לשבועות כל חג שלא יהיה תמיד מנצלים אותו כדי לבשבל…הרגשתי ממש מותצקפת מכל הכיוונים הריחות הם אלו שהפריעו יותר מהמראות של כל המאכלים המענגים אבל אני יכולה לומר בגאווה רבה שלא נגעתי בדבר כמה שקשה היה השבוע הזה עברתי אותו בהצלחה לא האמנתי על עצמי שאני לא יגעע בפשטידהה? באמת הפתעתי את עצמי…אפילו ביום שבת האחרון ישבנו כל המשפחה ביטבתה בתל אביב לארוחת בוקר ופתחתי את התפריט ישר הסתכלתי על הסלטים ושאלתי את המלצר לגבי סלט עם בולגרית,המלצר טען שהגבינה היא 5% אך משום מה היה לי ספק שהיא לא ושאלתי עוד מלצרית והיא אמרה 25% שומן נדהמתי מזה שאנשים לא מתביישים לשקר רק כדי שנאכל את האוכל!! בלי להרגיש שום נקיפת מצפון,העדפתי לא לקחת את הסלט מכיוון שהמלצרית החביבה שחוותה בעיית שומן דומה שיתפה אותי שהכל מבושל שם בכמויות של שמן והרגשתי רע לא רציתי לאכול ופחדתי חשבתי לעצמי מה הטעם? ואז פשוט קמתי הלכתי יצאתי מהמסעדה ממול יה סניף של ארומה וקניתי לי סלט שידעתי שהוא דיאטטי וראיתי את הגבינה וחזרתי למסעדה הבאתי את הסלט ואכלתי עם כל המשפחה בהתחלה חשבתי שמה שאני עושה לא בסדר וצלצלתי למדריך המדהים שלנו ניסים וסיפרתי לו הוא צחק ואמר שאנחנו לא יודעים אפילו שסלט פשוט במסעדה יכול להגיע ל1000 קלוריותת!! לסלטט!!!! רק סלט בלי שום דבר אחר מכמויות אחוזי השומן והשמן בפנים הייתי בהלם וכל כך התעודדתי בזה שהוא אמר לי שהכל זה לדעת לעשות בחירות נכונות ושיש מסעדות שעדיף לא לאכול שם הרגשתי כל כך טוב לדעת שלא אכלתי את הזבל שהם מכרו ושעמדתי בפניי הפיתוי ושכל המשפחה אמרה תאלכיי זה רק סלט מה יכול הליות משמין אבל אני הגדלתי ראש ולא ויתרתי,יכולתי לאכול אבל פשוט לא אכלתי ונתתי את המתנה הכי גדולה לעצמי זה שלא אכלתי ולא ספגתי את הקלוריות האלה ואת השומנים הנוראים האלה אני פשוט אדם אחר שמסתכל בצורה שונה על אוכל אין זה פשוט תענוג ניסים אתה עזרת לי להבין כלכך הרבה דברים שלא ידעתי אני ממש נהנית בדיאטה פעם ראשונה שכיף לי ואני מתענגת על אכול דיאטטי בחיים לא חשבתי שאני יגיע למצב כזה,זה פשוט כיף,משבוע לשבוע אני לומדת ומתחזקת והכל בזכות המדריך שלנו שגרם לי לקחת את התהליך המדהים הזה ולהעריך אותו ולראות אותו בדרך שונה וכייפית כיף לי לקום בבוקר ולדעת שאני בתהליך הזה כיף לי לצפות לימי שלישי לשקילה של ניסים ולחיוך והפירון בכל ירידה וירידה במשקל וגם אם לא ירדנו תמיד יש למי לפנות ותמיד יפרגן לכולם!!! זה פשוט כייף אני שמחה להיות בתהליך ומחכה כבר לימי שלישי הבאים כי ניסים לפעמים חלומות מתגשמים:)

אלמוני
    לא פעיל

היי אמילי,
    אמא שלי ואני כל פעם מתעדכנות איך הולך לך, הוא סיפר לנו במפגש האחרון על הקטע הזה עם הסלט, לא להאמין פשוט, יש אנשים מגעילים! כל הכבוד לך! חייבת לציין שגם אני השנה לא נגעתי בכלום בחנוכה, מה זה גאה בעצמי גם, אין – אנחנו נצליח!
    ככה זה כשמשנים חשיבה 🙂
    המון בהצלחה בהמשך ו..תבואו ל20:00 מדי פעם..מתגעגעים 🙂

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות