חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני לא כותבת הרבה בדרך כלל… אך היום התחשק לי לכתוב קצת הגיגים לכבוד יום שישי 🙂
    קצת על עצמי… התחלתי את התהליך לפני כמעט שלוש חודשים (עם קבוצה) ועד כה הורדתי 5 קילו בדיוק! בקבוצה אני לא נוטה להתבטא הרבה כי היא גדולה וגם אני קצת ביישנית :לאמבין: אני שואבת המון כוחות מהקבוצה, ובעיקר מהמנחה המדהימה מירה הדס, תודה על העצות המועילות!
    אני מאוד מרוצה מהתוכנית ונהנית מהדרך :שמח1: למדתי דרך התוכנית לאכול בריא ונכון , לבשל ולהכין אוכל בריא ותוך כדי לרדת במשקל 😉 פעם ראשונה שאני באורח חיים בריא ובאמת מרגישה שלא קשה לי, כי יש המון תחליפים לכל מנה וזה ממש טעים לי :לשון:
    אני מאוד ממליצה להכין ולגוון מתכונים מהאתר כי זה מאוד עוזר בתהליך של הירידה במשקל.היום למשל הכנתי את העוגת ביסקוויטים של חלי והיא יצאה מעולה :מאושר:
    יום אחד אכלתי חטיף אנרגיה ואחותי אמרה לי:” מה את לא נראית בדיאטה? את אוכלת דברים טעימים” :קול:
    דבר נוסף שקרה לי בתהליך זה המחמאות מהסביבה על זה שרזיתי ובאמת אין יותר כיף מזה!!!
    אומנם יש לי עוד דרך ארוכה עד להשגת היעד שאני רוצה, אך אני מוצאת את עצמי נהנית מהתהליך ומאוד מרוצה שהצטרפתי לתוכנית! בהזדמנות זאת אומר תודה לחלי ממן ולצוות שלה על בניית תוכנית מדהימה לשינוי אורח חיים בריא!!!
    שתהיה לכולם שבת שלום!

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל שאפו על המינוס 5 ק”ג!!!! :מאושר: :מאושר: :מאושר:
    ומה שהכי כיףוחשוב, זה שאת נהינת ושמחה !!! :שמח1: :שמח1: :שמח1:
    וגם אני מצטרפת להמלצתך…על הגיוון!!!אני במשך כל התהליך קיבלתי המון טיפים כאן באתר בעיקר בפורום המיקצועי וגם בפייסבוק…ומימשתי כמעט הכל מה לא ניסיתי???!!! זה כיף מעניין וטעים!!! :לשון:
    מאחלת לך שתמשיכי לקצור הצלחות בדרך להשגת היעד…וכי חשוב תמשיכי ל ה נ ו ת!!! :שמח1:
    ותמשיכי לשתף… :אוהב:
    רחלי ו.
    :אוהב:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות