חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום,
    לאחרונה (3 שבועות) התחלתי את התפריט של 1200 לאחר ניסיונות רבים לרדת.
    התפריט מדהים! המון אוכל. לא מרגישה חוסר או רעב.
    יש לי רק כמה שאלות שאולי יוכלו לעזור לי:
    1. אם בצהרים במקום ארוחה אני מכינה סלט גדול (ירקות חינמים, ביצה, בולגרית 5% + 2 פרוסות לחם קל) האם לערב אני מקבלת “אקסטרה” או שהסלט הזה שווה ערך לארוחת צהריים מלאה?
    2. האם עדיף לאכול את היוגורט 1.5% ולא ה 0%?
    3. הריבה ב-4 היא מה? שומן? קשה לי למרוח את 2 הפרוסות שלי בכפית אחת, ואני גונבת עוד אחת. ממה עלי לקזז?
    המון תודה,
    נורית.

אלמוני
    לא פעיל

בואי נעשה סדר בדברים,
    אם את מרגישה שהתפריט מספק אותך ואת אוכלת טוב בלי להיות רעבה – ברכותיי, זה התפריט שלך.
    לגבי הסלט בצהריים, את אוכלת לחם שזה פחמימה וביצה+בולגרית שיכולים איכשהו להיות תחליף למנת חלבון בשר, אבל אני לא בטוחה לגבי זה. מה שמאוד הייתי ממליצה לך לעשות זה להחליף בין הארוחות, בצהריים לאכול סלט עם לחם, ביצה וגבינה (כמובן לחשב את הכמויות שלא יהיה יותר ממנה וחצי של חלבון גבינה) וככה בערב את יכולה לאכול ארוחת צהריים-וזו יכולה להיחשב “האקסטרה” – בגלל שלפי התוכנית אסור להעביר מרכיבים של ארוחה אחת לשניה,כל ארוחה והמרכיבים שהיא כוללת.
    הרבה פעמים יצא לי לשמוע שעדיף לאכול מעדנים 1.5% – אם אני לא טועה השף-אמן של הפורום משה חוטר הסביר פעם שזה עדיף, זה לא מזיק, אז למה לא?!
    הריבה בארוחת 4 היא צ'ופר מתוק שיהיה עם הלחם, שלא יהיה יבש והיא כביכול “חינמית” אבל רק כפית, לא יותר. אני ממליצה להתגבר ולא לנשנש יותר..אני מבינה את הקושי-מתמודדת איתו מידי יום בארוחת 4, אבל אין מה לעשות, זה מה שהכי טוב בשבילינו.

וכמובן-אני רוצה לאחל לך המון הצלחה, את בדרך הכי נכונה לשנות את החיים שלך ולהפוך למאושרת אמיתית.
    ב ה צ ל ח ה
    😉 😉 😉

אלמוני
    לא פעיל

אם זה ממש קשה לך להסתפק בכפית, אז אולי שווה לנסות תחליף אחד למנת פחמימה בארוחה הזאת.

יש די מגוון. וופלים בלי סוכר, בייגל'ה, עוגיות או ביסקוויטים למינהם. נכון שבעקרון שתי פרוסות לחם זה הכי ממלא אבל תמיד כדאי לגוון. נסי בכל זאת להסתפק בכפית אחת בלבד. בכל מקרה אם את אוכלת יותר מזה אז אין מאיפה לקזז.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות