חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שבוע הבא אני טסה ב5 וחצי בבוקר לפולין
    סביר להניח שביום ראשון אני לא אשן וגם אם אשן זה בטח יהיה מ10 בערב עד 12 כי אני צריכה להיות בשדה בשעה 2:30 בלילה שבין ראשון לשני…
    מה אני עושה מבחינת הארוחות???
    ייצא מצב שאני לא ישנה ראשון בלילה או ישנה רק שעתיים….
    במידה ואני אכן אשן מ10 עד 12 מתי עליי להתחיל את הארוחות של יום שני???
    מבחינת שאר הימים אני לא דואגת כי אני לוקחת איתי מלא קופסאות טונה שיהוו את המנת חלבון שלי.. קרקרים, פריכיות, לחם קל וחטיפי חלי כפחמימות..
    ופירות יבשים כי אני לא יודעת מה מצב הפירות שם…
    בנוגע לירקות סביר להניח שאני לא אוכל לאכול שם כי בטח יתבלו את הסלט עם מלא שמן…

אני אובדת עצותתתתתתת לא יודעת מה לעשות.. עד עכשיו ממש הקפדתי וירדתי במשך חודשיים כמעט 7 קילו שזה סביר לא???

חוששת שלילה שבין ראשון לשני תהיה השפעה ענקית וזה יגרום לעלייה מטורפת הלילה בין ראשון לשני ובכלל כל השבוע הזה… :עצוב:

חיייבת שתגידו לי מה עליי לעשות???

מחכה לתשובה וסורי על החפירה שדפקתי פה… :לאבטוח:

אלמוני
    לא פעיל

הייתי לפני שנתיים כשליויתי את בני למסע
    החזרת אותי בשנייה לרגעי ההתרגשות בלילה של הטיסה

את מתייחסת לשעות הערות שלך כמו ליום רגיל! זאת אומרת אוכלת כל שלוש שעות

אבל…. אם ניצלת ביום את הארוחות העיקריות, את מוסיפה מנות ביניים כמו פרי או פרי וחלבון או פרי ופחממה בלבד

אם את במסע עם בית ספר, אז יש לך את המדריך או מדריכה ונהג! הם יהין לך לעזרה , הם קופצים בין לבין לקנות להם אוכל הם יכולים לקנות לך ירקות ופירות וגם יוגורטים, אני יודעת זאת מפני שהיו פעמים שישבנו באוטובוס ולא התלוינו לחלק מהמסלולים (אני עם ילד על כסא גלגלים) אז את הרוב עשינו ולא ויתרנו
    אבל כשהיה מסלול שקשה מדי או רצוף ויתרנו על אחד!

בימים הראשונים בדרך כלל נותנים מלונות טובים גם מבחינת אוכל … תצטיידי בלי בושה (עלי) עם פירות ירקות ויוגורטים 😉
    קחי לך תיק צידנית קטנה
    תוכלי גם להכין לך בארוחת הבוקר ״סנדויץ״ או שניים להמשך היום עם חלבון בעיקר

אל תגעי בסנדויצים שהם מביאים לילדים…. רק אם אין ברירה ואחד. או שתבקשי מראש מהמדריכה שיכינו לך כל יום עם גבינה הם נענים לבקשות כאלו

וחוץ מזה יש לכם יום או יומיים חופשיים, אז יש מבחר אוכל ותאכלי סלט גם עם קצת שומן להרגיע את הקור,,, אל תדאגי

תקחי לך מנות חמות : זה יכול להיות תחליף לארוחה חמה במקום כל הארוחה (צהריים)
    ותוסיפי אגוזים ושקדים כתחליף למנת שומן
    בערב יש ארוחה חמה במלון; שוב תתחברי למדריכים תבקשי אוכל ולא עם השניצלים וציפס שמכינים לילדים.
    אני זוכרת שתמיד בחרתי נכון והיה מבחר …

סעי…. תשמרי אבל גם תשמרי על עצמך……
    קחי תרמוס לקפה חם כל יום תמלאי לך כל בוקר ותקחי מראש לנהגים במתנה שקיות קפה או ערכת קפה מכאן ותהיי מסודרת לכל הטיול:-)

לעוד שאלות לפני שאת נוסעת… אני כאן

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות