חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

:צוחק: נשקלתי . עלית 200 גרם. חייכתי והתיישבתי. אני מטומטמתתתתתתתת…. :כועס: הבאתי את זה על עצמי. בשבוע הראשון ירדתי 1.800 ונבהלתי! הפחידו אותי לא לרדת מהר במשקל כי בגילי (בת 53) הקמטים בפנים יתחילו לחגוג. אז זהו שאכלתי קצת יותר ולא ירדתי בכלל. הבטחתי בקבוצה שכל שבוע ארד 1/2 קילו. לאט אבל בטוח. בעצם אולי 1 קילו כל שבוע. אחרת זה יגמר בעוד מאתיים שנה כשאהיה שלד גם ככה :מאושר: :כועס: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

בגילך את כבר צריכה לדעת לא להקשיב לאף אחד.
    תאמיני בעצמך ובמה שאת עושה , רק הגוף שלך יחליט כמה לרדת כל שבוע (במידה ואת עובדת לפי התוכנית) לא את ולא מישהו אחר יחליט להבטיח אם לרדת חצי או קילו קבוע בשבוע, גוף האדם מורכב ולא מדע בדיוני(למרות שלפעמים אנחנו מרגישות ככה) ההחלטה שלך והמטיבציה שלך שבוע שעבר עוררו בי גאוה מעבר לכך שאת אשה בעלת חוש הומור שידעת לקחת דברים בפרפורציה.
    את לא הראשונה שהחלה דיאטה בגיל 53 רוב הנשים שאיתי בקבוצה הן מבוגרות וירדו בין 25 ל42 ק”ג .שאני הגעתי לשם ואני בת 37 באתי עם מלא תירוצים והבנתי שאני מדברת שטויות ואם הן יכולות בטח שבטח גם אני יכולה.
    יאללה שיהיה לך שבוע חדש מוצלח ללוא הסחות דעת והמון אהבה. 🙂

אלמוני
    לא פעיל

איש אינו יכול לגרום לך שתרגישי נחותה בלי הסכמתך….
    שאף אחד לא יפחיד אותך ואין לך מה להיבהל מהגיל ו/או מהקמטים… המיים “מיישרים” הכל.
    חלי פעם הדגימה לנו: קחי נייר קמטי וכווצ'צ'י אותו בכף ידך, עכשיו תפתחי אותו והרטיבי אותו במים… הוא חוזר לקדמותו!!
    בשבוע הראשון בדרך כלל יורדים “הרבה” אבל זה ממש לא נורמה לכל שבוע.
    בהצלחה!!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות