- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 3 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
22/08/2012 בשעה 7:34 #206637
אלמוני
לא פעילאז השבוע-עליתי 500 גר', אותם 500 גר' שירדתי שבוע שעבר בעמל רב.
האמת – די מבאס :סחרחורת: גם השבוע-למרות כל ההכנות לבר מצווה הקפדתי על ארוחות ואת ההליכה בלילה החלפתי בהליכה בבוקר כי ידעתי שאחרי ימים עמוסים כאלה לא יהיה לי כוח בנוסף ל3-4 פעמים אירובי בשבוע.. :מבולבל:
אבל אני חייבת להודות שאין כלום חוץ מביאוס קטנטן – איך רחלי אומרת? אני מנהלת את החיים שלי – ולא המספרים שעל הגולם. :שמח2: :שמח2: :שמח2:
תירוצים יש הרבה: מחזור,התחלתי לימודים שוב, ההכנות לבר מצווה ועוד ועוד..אבל למה לדבוק בהם? פשוט עליתי 500 גר', השבוע נמשיך בתוכנית בכל הכוח-וניראה מה יהיה שבוע הבא, לא ככה ? :אוהב:
אז חברים יקרים, אחרי 19 שקילות, שהם ארבעה חודשים ושלושה שבועות אני (שוב..) 21.900 ק”ג פחות…מה אתם אומרים, השמלה תיסגר מחר?!?!!? 😉 😉 😉 😉 😉
שלא יהיה ספק-אני בטוחה שכן :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר:
המשך יומ טוב ומדוגם – הנס של הבוקר מחכה לי :קול: :קול:א ו ה ב ת :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
14/04/2019 בשעה 3:37 #206640אלמוני
לא פעילהכל טוב, הכל נפלא.. זו “מעידה” קטנטונת..
תמשיכי בגישה החיובית, תאמיני בעצמך!
ההישגים שלך עד עכשיו מדהימים, אין מילה אחרת, בעצם גם מרשימים עובד 😉
ולראייה- מחר תהיי מהממת בשמלה!!מתחיל לו היום שבוע חלי חדש, גם אני התחלתי אחד כזה אתמול
נדבוק בהחלטה – השבוע הולך להיות מדוגם למופת,
בטוחה שבשבוע הבא תהממי אותנו עם הירידה שמגיעה לך!
בהצלחה והמון מזל טוב14/04/2019 בשעה 3:37 #206641אלמוני
לא פעילשירלי זה אכן מבאס אבל ממש בקטנה :קול:
אחריי הירידה המדהימה שלך זה כלום, לפעמים לגוף יש תגובות משלו :לאמבין:
תהני בבר מצווה ותדפקי הופעה :אוהב: :אוהב: :אוהב:
בטוחה שיפגיזו אותך בים של מחמאות 🙂 🙂 וזה יהיה ממש טעים :לשון:14/04/2019 בשעה 3:37 #206643אלמוני
לא פעילמה זה עלייה קטנה של חצי קילו לעומת המשקל המטורף הזה שירדת ובזמן כל כך קצר ???????
באמת קטן עלייך, ואל תתני לזה להשפיע עלייך.
והשמלה ***בטוח*** תיסגר, החצי קילו הזה כל כך לא משמעותי בבגדים. ואת תיראי מעולה, תגנבי את ההצגה לחתן הבר מצווה – אין לי ספק בזה שאת הולכת לקבל ערימות של מחמאות.
:אוהב: :אוהב: :אוהב:
14/04/2019 בשעה 3:37 #206645אלמוני
לא פעילמתקבל ובאהבה ג-ד-ו-ל-ה!!!
עבדת קשה כדי להגיע לתוצאה המופלאה של 21.900 ואיך אומרים:
“הקטר גם כשהוא חורק הוא בראש השיירה”
ואת מדהימה :אוהב:14/04/2019 בשעה 3:37 #206646אלמוני
לא פעילאפילו להזיז את שעת האימון כדי לא לפספס אותו.
רק 19 שבועות וכבר למדת לעשות לעצמך טוב.
פשוט נהדרת. -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.