חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has 3 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז לאחר חצי שנה ללא דיאטות ותזונה מזעזעת, בחודש האחרון ניסיתי דיאטות כאסח שנשברתי אחרי 3 ימים גג. בנוסף,אחרי שראיתי את תוצאות בדיקת דם שעשיתי השבוע,(לא טוב בכלל.. ואני עדיין לא בת 20!)
    החלטתי להרשם שוב חקבוצה.
    חייבת מישהו ש'יעמוד לי על הראש' כדי שלא אתייאש ואפסיק,כמו תמיד,קשה להתמיד לבד.
    בשלישי הבא אלך לקבוצה. כנראה שארשם לחודש ולא ל3 חודשים כדי לראות עד כמה אני רצינית בתהליך.
    נכון להיום שוקלת 70.0 (ולא רוצה לראות תקידומת הזאת יותר!! זה לאחר עליה של 5 קילו ב3.5 חודשים+10 קילו עודפים,אני 1.60)
    בהצלחה לי ולכולם :אוהב:
    בינתיים,מתחילה לבד:)

אלמוני
    לא פעיל

את מכירה את התכנית ואת הקבוצה, אם את באמת רוצה לעשות שינוי ולא לוותר לעצמך אני ממליצה לך להרשם ל3 חודשים. להרשם לחודש אחד זה “אני אנסה ומקסימום אפרוש”

ואם את תגלי שאת לא רצינית וחורגת נראה לך שזה יעזור לא להגיע לקבוצה? ההפך. תכריחי את עצמך להגיע גם אם עלית…רק ככה תתמודדי במקום שהנזק יגדל.

מאוד התלבטתי אם להגיב לך, אבל זו העצה שלי…תעשי את השיקולים שלך כדי שהפעם זה יהיה אחרת. מרגיש לי שאת מוותרת מראש ומתחילה בצורה לא מחוייבת..

אלמוני
    לא פעיל

אז אני בת 35 ,
    אחרי שבעבר עדיתי דיאטה מאוד דומה לדיאטה הזאת, ורזיתי 22 קילו שהצלחתי לשמור במשך 14 שנה אבל בהריון האחרון כאילו שכחתי הכל!!!! לא זוכרת מה חושבים ואיך חושבים.. ומה עושים בשבת ומה עושים כשמגיעים למסעדה.. ההריון פשוט אכל לי את הזכרון
    :מבולבל:

בקיצור- גם אני רוצה, אני צריכה גם תזכורות איך ומה לעשות.. איפה אני יכולה לקבל את כל המידע?

בהצלחה!!

אלמוני
    לא פעיל

שהשמש תזרח אליכם כל יום
    ומסביבכם תהיה תמיד מעטפת של חום
    שתהיו תמיד תמיד מאושרים
    ותסתכלו על הצדדים היפים של החיים
    לראות תמיד את הכוס המלאה
    ויחד נצעד בכיף ובשמחה
    והלוואי שיום אחד כולם כאן יחד נהיה בשמירה
    אוהבת את כולם
    מירית