- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, חודש 1 by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
24/02/2015 בשעה 17:58 #128172
אלמוני
לא פעילאז ככה:
אני 8 חודשים אחרי לידה שלישית :מאושר:
אוהבת לאכול, מאוד! וגם אוהבת לאפות ולבשל, וטובה בזה!
בהתאם לכך, רוב חיי הייתי בעלת עודף משקל (קל יחסית..)
עם הזמן רכשתי ידע רב בתזונה (אני אוטודידקטית, ומאוד אוהבת לקרוא)
ואני משתדלת לאכול בריא ומאוזן + שוקולד, מאפים, חטיפים וכו'… :לשון:
תמיד השתדלתי להקפיד על תפריט שפוי, אבל אף פעם לא הגבלתי את עצמי בכמויות
ואפשר לומר שבסה”כ היה בסדר…אני 1.65 ובשנים האחרונות שמרתי על משקל סביב 74, שזה סביר (בעיני), אבל תמיד רציתי לרדת (ולא התכוונתי לעשות כלום בנידון… :לאאכפת: )
בהריון השלישי סבלתי מדיכדוך… והתנחמתי ב… שוקולד, והמון!
והשוקולד הביא חברים- סוכריות, חטיפים, פיצות… :קול:
וכך קרה שיומיים לפני הלידה הגעתי למשקל 100 המכובד לכל הדעות :לאבטוח:וסוף סוף, החלטתי לשנות, לתמיד!
התחלתי לשים לב למה שאני אוכלת, ולכמה שאני אוכלת…
מאז (שמונה חודשים), אני בתהליך מרתק! של הקשבה לעצמי, לגוף, לנפש.
למדתי להבין מה גורם לי לרצות לאכול, ומתי אני באמת צריכה לאכול!
כבר שמונה חודשים שאני קוראת כאן, כמעט בכל יום
והיום, החלטתי להצטרף :אוהב:נכון ליום שישי, משקלי עומד על 69 :מאושר:
חמישה חודשים אחרי הלידה הגעתי ל 67.5 ואז חזרתי לעבודה והתהליך קצת השתבש. עליתי 1.5 ק”ג בשלושה חודשים… אבל- אני מרגישה מנצחת! משתי סיבות:
1. אני במשקל נמוך יותר מכפי שהייתי לפני ההריון הראשון :שמח2:
2. אני מתכוונת להמשיך בתהליך! לכל החיים! אז שלושה חודשים צולעים לא ישברו אותי… :קול:אציין- שאני לא עושה את התוכנית של חלי. רק שואבת השראה ממנה, ומהפורום המדהים הזה!
(אני טיפוס מאוד עצמאי, לא אוהבת שאומרים לי מה לעשות, ובטח שלא מה לאכול…)שמחה להצטרף אליכן :שמח1:
ואשמח מאוד לפירגון על הירידה עד כה (בסביבתי הקרובה אין מפרגנים כלל… :לאאכפת: :עצוב: )
12/04/2019 בשעה 9:13 #128173אלמוני
לא פעיללאופטומטריסט טוב 😉
הורדת 31 ק”ג ממשקלך ולא ראו לנכון לפרגן לך על כך?! :לאמבין:
ברור שמגיעים לך כל הפרגונים ואת לחלוטין ראויה להם.
לא אתייחס לקצב הירידה כי בעיניי זה שולי – כל אחד/ת והקצב שלו/ה, אבל בהחלט אתייחס למספר הק”ג העצום שהשלת מעצמך – לבד!
אני לא טוענת שלא ניתן לעבור לבד את התהליך, אבל אין ספק שמנחה הקבוצה/חברי הקבוצה תורמים רבות לתהליך בעצם השיתוף שבא מניסיון ובעצם נתינת עצות. ואין מה לדבר על התחושה שאת לא לבד, והכישלונות וההצלחות הם נחלת הכלל.
ולמרות זאת, יש אנשים, שמסיבות שונות לא עושים את התכנית במסגרת קבוצה (בין אם הם אוטודידקטיים, בין אם מסיבות כלכליות או כל סיבה אחרת…), ואת מהווה להם (לנו, כי אני נמנית עמם) דוגמה ומופת לכך שזה אפשרי.
את לא יודעת כמה השראה את נותנת לאחרים שקוראים את מילותייך בעצם היותך מי שאת ובעצם הצלחתך – והצלחת בגדול!
המשיכי בדרכך כי את אלופה והיי גאה בעצמך! (בין אם מפרגנים לך ובין אם לאו)12/04/2019 בשעה 9:13 #128174אלמוני
לא פעילוהרבה – כי מגיע לך. גם אני לא מסוגלת שיגידו לי מה לאכול ומה לעשות ובכל זאת שואבת, כמוך, השראה מהפורום הזה. כל הכבוד לך על התהליך שאת עוברת ותודה ששיתפת אותנו.
צר לי שלא מפרגנים לך בסביבה …
מורידה בפניך את הכובע.קבלי חיבוק :אוהב: ומלא פרצופים מחייכים :מאושר: :מאושר: :מאושר: :לשון: :לשון:
12/04/2019 בשעה 9:13 #128175אלמוני
לא פעיל:אוהב:
מעניין אותי לדעת מה מהתכנית של חלי כן אימצת לעצמך
12/04/2019 בשעה 9:13 #128176אלמוני
לא פעילאין מאושרת ממני לשמוע על סיפור הצלחה כשלך!!
ישר כוח על הנחישות וכוח הרצון ללכת בכל הכוח לכיוון המטרה.
זה לא ברור מאליו בכלל כיברת הדרך שעברת ואם לא מפרגנים לך על זה זה פשוט כי הסביבה
שלך ירוקה מקינאה :לשון:
תמשיכי לעשות רק מה שבא לך ומה שעושה לך טוב…העלייה שלך ממש מינורית לעומת הירידה
שלך!! הפורום פה עבורך מתי שרק תצטרכי תמיכה או אפילו סתם צורך לשתף, שנסי מותניים
וחיזרי עוד היום למסלול הטוב והמוכר :שמח1:
ב-ה-צ-ל-ח-ה :אוהב:
12/04/2019 בשעה 9:13 #128177אלמוני
לא פעילכמה טוב ליקרוא את מה שכתבת,
מעכשיו את השראה בישבילי,
אני מצדיעה לך,
גם לי נישאר לרדת 30 קילו,
ולאחרונה קשה לי,
קראתי ואיכשהו קיבלתי כוחות חדשים,(אתמול חרגתי המון,עשיתי מותרת עם עוד כמה וכמה מנות מיותרות),הבוקר אני פותחת את הפורום וקורא מה שכתבת,
זה גרם לי לחזור למסלול (אני שלושה חודשיים בתוכנית,ועד אתמול לא יצא לי לחרוג בגדול ,ממש בולמוס אכילה).
תודה ששיתפת אותנו ,וכול הכבוד לך,
אני מקווה שתמשיכי ליכתוב. :אוהב:
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.