חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היום הייתה יומהולדת לבת שלי, והסתכלתי בתמונות ונחרדתי, אני נראית נורא ואיום, שזה מוזר שאני מסתכלת במראה אני לא רואה את זה, אבל פתאום בתמונות שמישהו אחר צילם, ולא מ”הזויות שלי”, גיליתי מישהי אחרת ענקית, נכנסתי קצת לדיכי מזה. אני שוקלת בסביבות ה100 ק”ג על 1.70, איזה תפריט כדאי לי לעשות? טיפים איך להתמודד, התהליך מייאש אותי, רק זה שאני צריכה לעשות קניות במיוחד רק בשבילי, ההגבלות, אוףףףףף. תייעצו לי בבקשה איך להתחיל? אני לא מחפשת להרשם לקבוצה, זה כסף שאין לי חשק להתמודד עם המצב. יש פה מתכונים טובים? על מה אתן ממליצות? משהו שישמח אותי כי אני אוהבת מאד לבשל. סליחה שיצא קצת ארוך.

אלמוני
    לא פעיל

גם בני היום חגג את יום הולדתו בארוחה סור חגיגית בגינה של סבא וסבתא… הגעתי למסיבה עם קופסת פלסטיק שחורה ובתוכה רבע לזניה חלבית ונייר כסף ובתוכו טבעול לייט “לזרוק” על המנגל…(אני צמחונית) שמתי כף חומוס כף טחינה בצלחת ויצאתי שבעה ומאושרת שעוד יום עבר בהצלחה בתכנית… אז נכון שבתמונות אני עדיין נראית גדולה ממה שהעין שלי מוכנה לקבל אבל היי לפחות אני 3 קילו פחות אחרי 3 שבועות בתכנית ומרגישה טוב עם עצמי כי יש לי תכנית ביד !ותכנית שעובדת… אז אני מסתכלת בתמונות מהיום מחייכת לעצמי ויודעת שזה זמני! באחריותי לשנות את זה… לגבי תפריטים וקניות קחי את הזמן דפדפי במתכונים וברשימות הקניה שכן מדובר בטעם אישי… את יכולה להתייעץ בפורום המקצועי לגבי איזה תפריט את צריכה.
    שיהיה לך המוווון בהצלחה אני ועוד בנות רבות פה לא בקבוצה אך מהוות תמיכה אית לשניה :אוהב: :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

דבר ראשון לגבי הפערים בין מה שאת רואה במראה לבין התמונות – זה מאוד מוכר ומובן..
    כשאנחנו מסתכלות על עצמינו במראה אנחנו מסתכלות על מה שאנחנו אוהבות בנו ומתעלמות מהשאר..
    תמונה בנוסף לא תמיד משקפת כי יכולה להיות מצולמת מזווית לא מחמיאה ולכן – תקחי את זה בפורפורציה ולא להתרגש..
    מה שכן חשוב – זה המשקל שלך וה- BMI שלך שמשקף שאת צריכה לרדת במשקל – בשביל להיות בטווח התקין.
    תתמקדי בלהיות פעילה – בריאה כי זה מה שחשוב.. כל השאר זה שטויות, ואם המטרה שלך תהיה להיות בריאה- תוכלי להתמיד בה יותר מאשר תציבי לעצמך מטרה לשקול כך וכך.. שלא תמיד מושגת ולא תמיד נכונה.
    הטיפ שלי אלייך – לרשום ולתכנן כל מה שנכנס לפה – לעשות קניות לכולם אוכל בריא ומזין ולא להרגיש שאת מוקצת או מקופחת – להיפך את עושה שינוי לאורח חיים נכון וכולם בבית צריכים להצטרף.
    תבשלי בריא מלא חינמים לכולם.. ותהני מלאכול בריא – ברגע שזה יהיה לך כייף תוכלי לסגל את זה לתמיד.
    אל תחשבי על כמה ק”ג צריכה להוריד ועל ההגבלות והאיסורים – להיפך תחשבי איזה שינוי אני הולכת לעשות ואיזה טוב אני ארגיש כשאהיה בתוך התהליך ..

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות