חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי, רציתי לדעת אם רק תארוחת ביינים של הבוקר אני יכולה לצרף לארוחת בוקר כי זה יותאר משביע אותי שאני מכינה לעמי נגיד מען עם פרי חתוך וגרנולה? פשוט אם אני אוכלת את זה בניפרד קשה לי לישבוע :סחרחורת:

אלמוני
    לא פעיל

:אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

עקרונית זה נכון מה שכתבה לך שרית. אך התוכנית כן מאפשרת גמישות מסוימת. למשל, בארוחת צהריים הרבה פעמים אני לא אוכלת מנת שומן, פשוט כי האוכל שלי בלי שמן כלל. אז אני מוסיפה 7 שקדים לארוחת ביניים של פרי או לארוחה אחרת והמדריכה אמרה שזה בסדר. את מבינה למה כוונתי, לא עשיית “קומבינות” ולעקם את התפריט שהוא מצויין, אבל איזה שהוא מרחב גמישות קל שמסייע. אבל כמובן אני לא נותנת לך “הכשר” למשהו. כמובן תתייעצי, את יכולה גם במוקד לשוחח עם דיאטנית. אני לא יודעת כמה זמן את בתוכנית, אבל יש נטייה בהתחלה לדייק מאוד וזה אכן רצוי ומומלץ וגם אני מדייקת ככל האפשר, אבל למיטב הבנתי יש לשמור גם על גמישות מחשבתית וביצועית כי בסופו של דבר זה לכל החיים. בהצלחה מיכל

אלמוני
    לא פעיל

את לא יכולה לצרף ארוחות. זה אומר שמהבוקר עד הצהריים במשך 6 שעות את לא אוכלת וזה לא תקין. הגוף אמור לקבל מנה של אוכל כל 3 שעות, זה א-ב של הדיאטה.

ממליצה לך להוסיף לארוחת הבוקר עגבניה ומלפפון, זה יעזור להחזיק אותך קצת יותר שבעה. אם את רעבה בין לבין, שתי כוס קפה או תה בין שתי הארוחות. נשנשי עוד איזה ירק. החזיקי לידך בקבוק מים ושתי הרבה מים.

יש כאן הרבה בנות שממליצות להוסיף את הפרי לסלט ירקות. ניתן לעשות סלט חסה עם פרוסות של תפוח עץ. את יכולה סלט ירקות עם כף חמוציות/מנת צימוקים.

פתרון נוסף שבד”כ אני גם מאמצת, זה להחליף בין ארוחת הלילה, או ארוחת 4, לבין הביניים הראשונה. לפעמים אני מוסיפה לביניים הראשונה פחמימה או חלבון, ואז בלילה אני אוכלת רק פרי (הופכת את סדר הארוחות של הביניים).

עצה נוספת, נסי לבדוק מה את אוכלת בארוחת הבוקר שלא מחזיק אותך שבעה. אולי עדיף סנדביץ (משהו עם לחם או פיתה קלה שאפשר לדחוף בתוכה קצת ירקות??)

מקווה שזה עוזר לך במשהו,
    עמית.

אלמוני
    לא פעיל

לא ניתן לצרף ארוחות, אני גם לא חושבת שהפרי בתוך הגרנולה זה מה שיגרום לך לתחושת השובע.
    תבדקי מה את אוכלת לארוחת הבוקר שלך ותשקיעי בה אהבה ומחשבה… לדוגמא טוסט עם גבינה צהובה וסלט ירקות גדול. מבטיחה לך שלא תגיעי מורעבת לארוחת הביניים. :שמח1:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות