חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בשבוע האחרון אני אוכלת ללא הכרה ברור לי שמה שאכל אותי אני הולכת לאכול על זה !! ברור אחרי שאמרו לי שאני רזיתי יפה ואני נראית טוב תוקף אותי גם היצר הזה אני ירדתי 5 קילו בהרבה זמן ולדעתי עליתי אחרי אכילה מופרזת !!! ברור שאין קסמים וצריך לעשות את התוכנית אבל אני זקוקה למילות עידוד ולתמיכה

אלמוני
    לא פעיל

הי גלית,
    את מודעת לבעיה ועצם זה שנכנסת לפה וביקשת תמיכה מראה כמה חשוב לך כן להמשיך בתהליך בו התחלת ולא להכנע למנגנונים ישנים שיכולים רק להרוס לך!
    תתייחסי לתכנית כאורח חיים, כשתגיעי למצב עליו תרצי לשמור מה שאת אמורה לעשות זה להרפות רק במעט, להוסיף מנה מותרת נוספת בשבוע אם הבנתי נכון מהפורום. באופן טבעי כשרואים תוצאות אולי פחות “מורעלים” להמשיך בדרך באינטנסיביות, אבל כמו שנלחמת ב”טבע” שלך כדי להוריד את 5 הקילו (ואני חושבת שכבר מזמן איבדנו את הקשר בין האכילה שלנו ל”טבע” אבל זה נושא אחר) באותו אופן את צריכה לקחת נשימה עמוקה ולהמשיך בדרך שלך!
    שבוע אחד בו סטית מהדרך מראה לך כמה חשוב להישאר בעניינים ולא להתיר כל רסן. ואני די בטוחה שלא נהנית מארוחות שחיתות כמו בעבר כשאת יודעת מה המחיר שלהן!
    תשמשי בשבוע הזה כתזכורת טובה למה להמשיך לשמור ולהקפיד, המשקל שאולי עלית בו שולי ומזערי לעומת הלקח שאת יכולה ללמוד ממנו והכח שאת צריכה לשאוב ממנו לקראת השבועות הבאים עד שתגיעי ליעד שלך!
    בקיצור אני לא יודעת אם זה מעודד ותומך אבל הכוונה היא שתשתמשי במעידות ובתחושה המלווה אותן כדי להמנע מהן בעתיד, ותשמשי בזה ככח!
    אגב נראה לי שבפורום השני יש יותר שיחות כאלה, אז תקראי שם ותשאבי כוחות מהעצות שניתנות שם!
    המון בהצלחה! ושבת שלום

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות