חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום שמי אור , הייתי בקבוצה של חלי ממן במשך שנתיים וירדתי 20 קילו לאחר ושעזבתי וחשבתי שאני יוכל להתמודד לבד בלי הקבוצה מצאתי את עצמי לאחר חצי שנה 20 קילו יותר+ השאלה שלי איך חוזרים להתחלה כי ממש קשה לי .

אלמוני
    לא פעיל

אני מבינה את הקושי שלך, לדעתי קודם כל תחזרי, הקבוצה תיתן לך כוח ותעזור לך לגייס את המוטיבציה לחזור לתהליך. מניסיוני האישי אני יכולה לומר לך שקשה לבד. אני הגעתי לשמירה ובתקופה האחרונה לא הלכתי לקבוצה ואני מרגישה את העלייה ובעיקר מתביישת לחזור.
    הבטחתי לעצמי שלפגישה הבאה אני מגיעה, מניסיוני אני יודעת שהכוח, התמיכה והדרבון של הקבוצה חשובים ומסייעים מאוד. עדיף שתחזרי עכשיו ותעצרי את העלייה.
    בהצלחה, תעדכני..

אלמוני
    לא פעיל

אני מתוודא…לי קרה סיפור דומה, אמנם במשקלים אחרים (קטנים יותר), אבל גם חזרתי זה מכבר לקבוצה ולמסגרת בשקילה השבועית. אין מה לעשות- קבוצה זה כח!!! וגם זה שצריך להשקל בפני המנחה ולהוכיח לה ולך שאת עומדת בציפיות, גם זה נותן מוטיבציה.
    השאלה היא לא איך חוזרים, אלא מתי חוזרים (!)לשקילה מסודרת. ואז, כשמחליטים, פשוט עושים את זה- באים ונשקלים.אני בטוח שהמנחה הקודמת שלך תשמח שחזרת. נכון, זה דורש אומץ, אבל ככל שתעשי את זה מוקדם יותר כך ייטיב עמך!

אז עכשיו את שוב איתנו!
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

ולא למה..
    התחלה טובה לעשייה .עכשיו צריך לקבל את ההחלטות הנכונות.
    היחידה שיכולה להחליט עבור עצמה זו את אני אנסה לעזור..
    חוזרים לקבוצה ,מתחילים מהתחלה,לא מסתכלים על מה שהיה .
    באים כל שבוע,מחליטים שחזרת כדי להשאר.
    מבינים שיכול להיות שהפעם זה אולי לא יהיה “קל” כמו בפעם הקודמת
    אבל את לא מוותרת.כי…קשה לך/כי מבאס לך /כי בעיקר לא כייף לך
    עם ה20+….
    טו בשבט היום חג של צמיחה חג של פריחה .
    תאפשרי לעצמך גם לצמוח.
    אל תשארי במקום שאת נמצאת בו היום.
    אל תתני ל20+ להפוך ליותר.חבל.
    בהצלחה.
    שתפי אותנו .
    🙂

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)