חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ד”ר עמיאל פייגנבאום,רופא משפחה ומתמחה בהרזיה ביצע סקר ומחקר וא”חכ מנה 10 סיבות לכישלון בדיאטה,כתבה ב YENT
    אחד הסיבות זה-פסימיות. “אף פעם לא הולך לי בדיאטה..למה שיצליח עכשיו..” ניסתי הכול..” אומר שהנסקרים מגדירים את עצמם כחלשי אופי ובעצם בזה מעבירים את אחריות להצלחה או לכישלון לכוח עליון.
    ואם הם חלשי אופי אז הם אינם אשמים בכך שאינם מצליחם לשמור על משקל או לרזות ומיותר לציין שזה הופך לנבואה שמגשימה את עצמה.. ובעצם מגדילה את ההתנגדות הפנימית לשנוי.

והפתרון בעיניו- ועל זה אני רוצה את התיחסותכם-הפיכת סביבה תומכת בין השאר באמצעות סילוק ביגוד ישן וגדול מהבית. כשהם לא יהיו שם, הוא מאמין ג”ר פיגנבאום לא יהיה מפלט.

(שאר הדברים שציין כפתרון בקטגוריה זו היא ניהול יומן אכילה וכתיבת התחושות שהביאו לאכילה מסוג מסוימם,
    שיקוף של המציאות והדרכה להתנהלות נכונה,.. זה בקטגוריה של הפסימים והפתרון להם)

אז אחזור למה שעינין אותי לשמוע מכן האם אתן זורקות את הבגד הגדול? האם אתן חושבות שמי שלא היא “מכינה לעצמה מפלט ..חזרה”?

אלמוני
    לא פעיל

למעלה.

אלמוני
    לא פעיל

כן לדעתי זה עוזר מאוד
    אני נתתי את הבגדים שהייתי מלאה והיתה לי תקופה לא טובה והתחלתי לעלות ופתאום הבנתי שלא יהיה לי מה ללבוש אז מהר מאוד חזרתי לעצמי
    אני ממליצה בחום לתת.

אלמוני
    לא פעיל

כך לפחות לא נגיד “אם נעלה במשקל יהיה מה ללבוש”

אלמוני
    לא פעיל

הכל נכון מה שכתב הד”ר גם אני כל השנים אמרתי לא הולך לי אני לא אצליח ולכן הלכתי ותפחתי עוד עוד עד שהגעתי למידה הכי גדולה במתאים לי שהמוכרת אמרה לי זאת המידה הכי גדולה מפה אין לאן ללכת. ואז היחלטתי להגיע לחלי גרופ גם פה היתה התחלה קשה אבל אמרתי לעצמי אין דרך חזרה. כן אני מסרתי את כל הבגדים הגדולים שלי ולא רציתי גם לראות אותם בסביבתי
    וגם בהתחלת התהליך שהייתי מגיעה עדיין לחנויות הגדולות והיו מראים את החולצות הגדולות האוהלים אמרתי אני גמרתי עם זה תראי לי חולצות קטנות ולאט לאט נשרו השומנים והגעתי למידה 3 אחרי 32 ק”ג ירידה שעדיין אני ממשיכה לרדת וצריכה עדיין עוד לרדת .
    אבל את הבגדים הישנים הגדולים הכל נמסרו ואין זכר מלבד חולצה ומכנס למזכרת הבטחתי למנחת הקבוצה שלי שבסוף התהליך אביא אותם ואראה לכולם איפה הייתי.
    אז שבוע טוב ובהצלחה בי בי מציפי

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות