חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has 3 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני ממש מדוכאת ומיואשת. כל השבוע התמדתי בתכנית, יצאתי להליכות. הבעיה הגדולה שלי היתה לאכול את כל הארוחות, והשבוע התגברתי עליה. החלטתי שבא לי לראות ירידה גדולה.
    ביום ה' בלילה התחלתי להרגיש כאבים בלסת הימנית, ומסתבר ששן הבינה שלי החליטה לצמוח. הכאבים קשים מנשוא… אני לא ישנה בלילות, אפילו בליעה של רוק קשה לי (גם הגרון רגיש ונפוח). ניסיתי לאכול בוקר, אבל הפה שלי לא מסוגל להיפתח יותר משני סנטימרים אז לא הצלחתי לאכול יותר ממחצית הכמות.
    אני מפחדת ממש, גם שאכשל השבוע בתכנית, וגם שאאלץ לעבור עקירה (הבנתי שמדובר בניתוח לא פשוט) וגם שאכשל בבחינה שיש לי מחר (אני מאוד מתקשה ללמוד).
    ברור לי שגלשתי מהמטרות של הפורום, ואני מתנצלת מראש. כ”כ כואב לי, המשפחה שלי רחוקה, והייתי צריכה לשפוך את הלב.
    שבת שלום,
    יפעת.

אלמוני
    לא פעיל

היי יפעת..
    כל השבוע התמדת בתוכנית – איזה מדהימה !!! הצבת לך מטרה והתמודדת איתה בגבורה !! שמחה שהחלטת שבכדי לראות תוצאות שווה להשקיע..:)) זו הדרך הנכונה להצלחה..
    אין לך מה לפחד, ועקירה זה חלק מהחיים…בריאות השן חשובה לנו..את תעברי את זה כמו גדולה..
    כעת בנוגע למבחן..אם קבעת מראש שתיכשלי זה מה שיקרה, “נבואה מגשימה את עצמה”, האם זה באמת מה שאת רוצה? לא תתבאסי יותר לשבת ללמוד שוב כשכל חברותייך יהיו בקניון? שבי ותשקיעי כמה שאת יכולה, תלחמי בזה..:) את יכולה ! את תצליחי ! את מסוגלת !!
    והכי חשוב בואי לקבל חיבוק חזק !!
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

תאמיני בעצמך ותראי שתצליחי, לפעמים צריך ליפול בשביל לקום 🙂
    בקשר לשן הכואבת אפשר לעבור את זה בלי בעיה במידה ואת מכירה רופא טוב, שמישהו היה אצלו והמליצו לך עליו, אל תלכי לרופא שאת לא מכירה בלי המלצה, במידה ואת מאזור הקריות ואת שייכת לקופת חולים כללית אני יכולה להמליץ לך מאד על כללית סיימל, עברתי אצלהם שני ניתוחי חניכיים לפני שנתיים והייתי מאוד מרוצה,
    ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!!!!

אלמוני
    לא פעיל

הרגע סיימתי להכין עוגת בננות 🙂 השתמשתי בכוס קמח אבל חד”פ! אגב.. את מגבילה את עצמך עם העוגה הזו נגיד לםעמיים בשבוע או משו? או שזה בסדר ביומיום?

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות