מבחינה בריאותית וערך קלורי זה בסדר גמור..
מה שכן, מציעה לך לא לעשות את זה, תמיד עדיף לגוון!
בכל אוכל/ ירק/ סלט שאת עושה תמיד עדיף להכין משהו אחר בכל פעם, מכמה סיבות:
1. ככה הסיכוי שתקבלי את כל בערכים התזונתיים והדברים הטובים שאוכל מזין יכול להציע לגוף הוא גבוה יותר.
2. לא יימאס לך מהר וגם תחדירי בעצמך מוטיביציה- אני ממש אוהבת לחפש מתכונים או לשנות אותם ולכין בכל פעם משהו חדש, זה משאיר עניין ולא הופך את חלי ממן לשיגרה משעממת שבעתיד הרחוק לא אחזיק בה..
3. הסיכוי שתחרגי נמוך.. אם נגיד את מכינה שקשוקה והכל טוב ויפה אבל.. את שמה קצת יותר מידי קמן, בפעם פעמיים שלוש שתאכלי את זה בשבוע לא ישפיע אבל אם תאכלי את זה כמה פעמים ביום במהלך כל השבוע החריגה תהיה משמעותית.
בתיאבון:)