1. לאיזו קטגוריה שייכת המזולה לייט, והאם מותר לאכול 10 גרם ביום (במסגרת ה-1500 קלוריות)? האם יש תחליף כלשהו שמומלץ יותר?
2. האם אפשר לאכול שניצל דק דק של עוף טוב (3 פעמים בשבוע) כארוחת צהריים או ערב, כמנת חלבון בשרי ופחמימות- יחד (ובמקום מנת פחמימות נוספת)?
3. כיצד ניתן לשלב את מרקי “נמס בכוס” (55 קלוריות למנה) בארוחות?
תודה! 🙂
אז ככה] למיטב ידיעתי (ואני לא בטוחה במאת האחוזים):
1. מזולה לייט היא שומן. יש לך תחליפים תחת קטגוריית “תחליפי שומן” “תחיליפי פירות” וכיוצ”ב באתר.
2. תלוי כמה קלוריות השניצל. מנת בשר עד 200 קל'.
3. נמס בכוס נראה לי כארוחת ביניים.
שיהיה בהצלחה