- This topic has תגובה 1, 9 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 3 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
29/10/2012 בשעה 12:30 #207119
אלמוני
לא פעילאני רוצה לשתף אותכם בחוויה אישית שאני עברתי, לכל מי שחושב ש 7-10 ק”ג תקועים לא צריך עזרה, אז יש לי מה לספר…
כשהתחלתי את התהליך לא הייתי צריכה לרדת עשרות ק”ג, אף פעם לא היתה לי בעיה של עודף משקל, למעט בסוף ההריונות שגם אותם הצלחתי להוריד..
הבעיה התחילה כשאת מוצאת את עצמך בגיל 40+ והופ מתחילים לעלות קילו ועוד קילו ועוד אחד ופתאום עודף של 7,8,10 ק”ג יותר!! וזה לא יורד זה תקוע :סחרחורת: :כועס: :לאמבין:
בהתחלה את בטוחה שקטן עליי להוריד, “מה זה 5-8 ק”ג? אני רוצה להגיד לכם: לי זה היה קשה!! מאוד אפילו! ובגלל שלא הצלחתי להתמודד עם הירידה במשקל הרגשתי מתוסכלת, מיואשת, לא שווה!
אבל לא רציתי להפיל את עצמי יותר וחיפשתי שיטות הרזיה ודיאטות למיניהן באינטרנט וכד' ואז ראיתי דיאטה – חלי ממן, לא האמנתי שאצטרך עזרה “מבחוץ” נרשמתי בסקפטיות מה כבר יגידו לי בקבוצה שאני לא יודעת :לאמבין: ..
אבל תתפלאו.. קודם כל אהבה ממבט ראשון 😉 :אוהב: נועה!! המאמנת המדהימה שלנו באשדוד, הפרגון, התמיכה, ההבנה האהבה לכל משתתף/ת.
בהתחלה היה לי קשה לרדת במשקל כאילו הגוף מסרב לשחרר את מה שנתקע בו :מבולבל: אבל בעזרת התמיכה, הסבלנות הטיפים של נועה לאט לאט הצלחתי להבין מה עצר אותי, והצלחתי לרדת :שמח1: נועה והקבוצה המדהימה לא רק שעזרה לי לרזות אלא עזרה לי לעבור שינוי חיצוני אלא גם שינוי פנימי!
היום אני מרגישה מצויין עם עצמי :מאושר: טוב לי עם האוכל, מרגישה בריאה קלילה ומאושרת!
היום אני בשלב של שמירה על המשקל ואני רוצה להודות לך נועה – תודה! על ההבנה, הרגישות היחס המבין, תודה על השקעתך כשמטרתך היא אחת: לעזור למי שרוצה לעזור לעצמו! ולכל מי שיושבת בבית וחושבת ש 7-10 ק”ג מיותרים ירדו מעצמם מבלי לעשות כלום – טועה! זה רק ימשיך לעלות… קומי עכשיו הצטרפי לקבוצה אני בטוחה שתצליחי!14/04/2019 בשעה 3:50 #207122אלמוני
לא פעילכל הכבוד לך!!
בכמה זמן הורדת אותם?14/04/2019 בשעה 3:50 #207123אלמוני
לא פעיל:מבולבל: קרה לך שכשהגעת ליעד הנכסף אמרו לך שאם יותר מדי תרזי כבר לא תראי יפה? זה קורה לי עכשיו אחרי 7 קילו שירדתי ונשאר לי קילו לשמירה,פתאום אנשים ואפילו הקרובים אלי אומרים שהפנים שלי רזות מדי ואז פסיכולוגית זה ישר מוריד לי מהרוח שהייתה במפרשים שלי.
מה דעתך?14/04/2019 בשעה 3:50 #207124אלמוני
לא פעילראשית כל הכבוד לך… אני מנסה כבר כמה שבועות את הדיאטה ואני ממש תקועה לא כ”כ הולך לי למרות שאני עושה כל מה שצריך.את יכולה לפרט מה הבנת שעצר אותך מלרדת במשקל.. טיפים בבקשה!
14/04/2019 בשעה 3:50 #207126אלמוני
לא פעילאשרייך יקירה, חזקי ואמצי!
14/04/2019 בשעה 3:50 #207128אלמוני
לא פעילאני בתחילת הדרך צריכה להוריד 6-8 ק”ג עודפים של גיל 40++ על פניו נראה שטויות… אך המלאכה לא פשוטה כל יום הוא אתגר בפני עצמו. כמה קל להעלות במשקל וכמה קשה לרדת…
14/04/2019 בשעה 3:51 #207129אלמוני
לא פעילהדס אני כל כך התחברתי להרגשה הזו. שאלה יש להם לא עודף משקל ועדיין רוצים להוריד ממשקלם זה הכי קשה אני מרגישה זאת על עצמי, ואני מקפידה בתוכנית יש לי 6 קילו להוריד וכל אחד שיורד זה ממש כאילו הוא נדבק אליך ולא רוצה לעזוב 🙂 אבל עכשיו הוספתי ספורט ומחכה לתוצאות טובות :מאושר:
14/04/2019 בשעה 3:51 #207131אלמוני
לא פעילנתן לי הרבה כוח להמשיך….
14/04/2019 בשעה 3:51 #207134אלמוני
לא פעילהדס, כמה כיף לקרוא…
תהליך שהתחיל בספק והיום – סיפוק… וסיפוק אדיר!! עם תוצאות מרשימות.
מילותייך החמות יגיעו AS IS לנועה
תודה לך על השיתוף :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.