חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

9:20 ארבע: חטיף דגנים 99 קל' + כוס קפה
    11.50 צהריים: 2 כוסות מג'דרה
    14.00 המנה המותרת השבועית: חפיסת שוקולד + כוס קפה
    14.50 ערב: 2 לחם קל + 6 פרוסות פסטרמה + כף חומוס + עגבניה
    16.30 לילה: יוגורט 0% + תפוז
    19.30: א. בוקר: 2 לחם קל + ביצה קשה + עגבניה + מרק ירקות חלי
    21.00: א.עשר: תפוח
    ———————————
    אני חדשה כאן בפורום וזקוקה למסגרת תומכת. לצערי אין לי כרגע תקציב כדי להצטרף לקבוצה.
    בינתיים אני מתחילה לבד, לא מחר ולא ביום ראשון כי המחר כבר כאן ועכשיו. I've wated long enough… הגיע הזמן.
    אשמח לטיפים והמלצות בכל מה שקשור להצלחת התוכנית. יש לי כ-15-20 ק”ג לרדת. החלטתי שהחורף הזה אני לא אשב בחיבוק ידיים.
    כל מה שיכול לעזור יתקבל בברכה. האמת, אני ממש בתחתית כרגע וקשה לי מאוד להתחיל אבל גם קשה להשאר כך…

אלמוני
    לא פעיל

עצם העובדה שאת עושה את התוכנית לבדך, לא אומר שלא תצליחי בה..כך גם אני עושה ואני יורדת יפה מאוד!! את פשוט צריכה להיעזר בדברים שיחזקו אותך. כמו:
    1. לרשום לך ממש על דף מהם הסיבות שבגללם את רוצה לרזות ולתלות אותם במקום שתראי תמיד וכך זה יוציא ממך כל יום כוחות חדשים לעשות את התוכנית.
    2. להיכנס לפורום המדהים והמחזק הזה כי הוא באמת עוזר, האנשים פה מדהימים, מעודדים וגורמים לך להסתכל על הדברים בצורה הרבה יותר פסיבית.
    3. להעביר רישומים יומיים כאן לפורום הזה לאיה מנהלת הפורום המדהימה הזאת כי גם היא נותנת כוחות מדי יום ביומו.
    4.להציב לך יעדים קטנים שאליהם תגיעי כמו למשל להגיע לפסח עם 3-4 ק”ג מיותרים, לרדת עד הקיץ 6-7 ק”ג..
    את כל הדברים הללו יחד עם תוכנית מדויקת, 12 כוסות מים, מנה מותרת פעם בשבוע, הרבה אופטימיות וסבלנות ואת בדרך הנכונה!!!

מחכה לעדכונים שלך…בהצלחה:)

אלמוני
    לא פעיל

היי שלגיה..
    אנחנו כאן בשביל לתמוך כך..!! מאיפה את בארץ?
    תפריט 1200 מתאים לך..לא מעבר לכך…אלו הם נתונייך..
    העשירי את התפריט בירקות…מרקים, סלטים, תבשילים חמים..
    בוקר – חסר פרי
    צהריים – אני הייתי אוכלת בשר והייתי יותר שבעה..
    השאר אחלה..
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות