חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי כולם!
    אני שמחה להגיד שאני בדרך הנכונה עם ירידות מרשימות כל שבוע. לא קשה לי לשמור והתפריט מאוד מגוון ומשביע. גם לא קשה לי המחשבה שזה לכל החיים כי אני מוכנה לקבל עליי תפריט כזה. ואחרי ירידה כה מרשימה ומחמאות אינסוף, ובגדים שעולים עליי אחרי שנים שהם לא עלו עליי, ופתאום נוח יותר להסתכל במראה, והתחושה אכן נפלאה, עדיין יש לי את “תסביך השמנה” כשאני יוצאת עם חברים. מפחדת להרגיש בנוח כשאני רוקדת, מפחדת למשוך את תשומת ליבם של בחורים כי הם יחשבו שאני שמנה, ובוחנת בדקדוק כל תמונה שלי ומבקרת אותה לעומק כל הזמן, ואני לא רוצה. כי למרות שעכשיו אני לא באמת “שמנה” במובן המלא של המילה, אלא אולי מלאה או משהו כזה, כשאני חושבת לעצמי מה יקרה אם אני ארד עוד 10 קילו, אני עדיין אהיה כל כך נוקשה עם עצמי, התשובה עדיין הכי ברורה לעין זה כן. כי אני אולי יורדת במשקל אבל “תסביך השמנה” לא יורד יחד איתו… מה עושים?

אלמוני
    לא פעיל

אני אחרי 4 שנים בתוכנית
    והיום אני לא שמנה אבל עדיין בוחנת את אצמי ולפעמים
    יש לי פחד שאנשים מסתכלים אליי ולא רואים אותי
    רק בוחנים את הגוף שלי
    אבל זה חלק מההיתמודדות שלנו שמרזים במשקל וצריך להיתמודד
    בהתחלה קצת קשה כי כשהלכתי לקנות בגדים היו לי תמיד ויכוחים אם המוכרות שהמידות שלי לא יכולות להיות מידות קטנות מה שהם נותנות הייתי מסתכלת וחושבת שהם לא נורמליות אני תמיד ביקשתי 2 מידות יותר כי לא ראיתי
    היום אני מנסה לצאת מהתסביך מברווזון מכוער לברבור
    את מבינה בידיוק למה אני מתכוונת
    אני נשואה פלוס 2 ופתאום גברים מתחילים איתי זה מפרגן מאוד
    ואני חושבת מעניין מה הם רואים כי אני רואה אישה שמנה
    שהיא כבר לא קיימת למרות שהיום אני מודעת לזה שאני נראת בסדר גמור
    בהתחלה היה לי קשה
    אז על תחשבי על זה יותר מידי את תראי שעם הזמן את תסתדרי עם זה כי אני היצלחתי להיתמודד אחרי 60 קילו פחות ואני לא נוקשה עם אצמי

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות