חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 14 תגובות – 1 עד 14 (מתוך 14 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

השבוע הרגשתי שלא עשיתי את המירב,כאן יצא לי לאכול פחות, שם יצא לי לאכול יותר…לא הייתי 'פרפקט' כמו שאני רגילה להיות. :מבולבל: :מבולבל:
    יומ רביעי הגיע – ועם חששותיי אילה עליתי על המשקל, התפוצצתי מסקרנות לדעת מה עבר על הגוף שלי בשבוע הזה..
    הגולם מחייך 900 גר' פחות..!! :מאושר:
    אני לא יודעת אם לשמוח או להתאכזב,בכל זאת מדובר בירידה יפה,לא כן?
    מה שלא יהיה אני כן יודעת להמשיך.. :שמח2: :שמח2: :שמח2:
    אני מתחייבת כאן-לפני כולכן/ם שהשבוע הבא עלינו לטובה הולך להיות השבוע הכי מדוגם שרק יכול להיות!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    רגעעעעעע-שכחתי להזכיר, אחרי 4 חודשים בתוכנית, אני אותה שירלי פחות 20.8 ק”ג!! (????? :המום: )
    (הצמרמורת עוברת בי רק מלחשוב על זה, לא בתור חלום, בתור המציאות היומיומית שלי.. 😉 😉 )
    שנשמע רק בשורות טובות, אמן-בכל בכוח לשבוע חדש..!!!
    הולהההה :קול: :קול: :קול: :קול: :קול: :קול: :קול: :קול: :קול:

אלמוני
    לא פעיל

:אוהב: שירלי את עושה צחוק???? :צוחק:כמעט קילו ירידה ואני שומעת נימת אכזבה בקולך????????
    מה זה לא יודעת???? ברור שלשמוח!!!!! :שמח1: והרבה!!!!!!!!! :מאושר:
    ה900 גר' האלה עזרו לך לצלוח את המינוס 20!!!!!!!!!!! :מאושר: :מאושר: :מאושר:
    ואכן צמרמורת… :מאושר: כל הכבוד!!!!!!! 🙂 את בדרך הנכונה!!! 🙂
    הופכת חלומות ל מ צ י א ו ת !!!!!!!!!!!!!!!! :מאושר:
    אכן הולהההההההה :קול:
    והמון הצלחה בדהירה לשבוע חדש!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    עידכון 16 שווה ביותר!!!!! :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר:
    רחלי ו.

אלמוני
    לא פעיל

ברור שלשמוח!!!!! :צוחק: :צוחק:
    איזה יופי של עדכון ואני לא מאמינה שכבר חוגגים לך עוד עשור (של ק”ג)!!!!
    כייף כייף כייף!!!
    תמשיכי איך שאת. אותה שירלי רק מאושרת, בריאה וחיונית יותר.
    גאה בך אלופה.
    :אוהב: :אוהב: :אוהב: :מאושר: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

:מאושר: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

אלופה! כל הכבוד :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

תגידי, את בטוחה שאת אמיתית ?!? 😉

גאה בך בטירוף

:אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אני כל כך שמחה בשבילך:אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: למדתי ממך שירלי וגם אני מסמנת לי את השקילות. :מאושר: אני בשקילה מס 9 שלי וירדתי 6.800 במשך כמעט חודשיים ..כל כך מחכה כבר להגיד שאני פחות 20
    :לאבטוח: :לאבטוח: :לאבטוח: איזו דרך ארוכה ומייגעת
    כל הכבוד לך :מאושר: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

פחות פה יותר שם כנראה שאת עושה הכול בסדר…… :שמח1:
    שיהיה שבוע נוסף מקסים קל ונפלא :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אני מתה על העדכונים הממוספרים שלך כי זה ממש קל לעקוב אחרייך ולראות אם חלילה החסרת לנו איזה שבוע, איזו שקילה.
    והתמונה שצירפת, מדהימה!!!!

אלמוני
    לא פעיל

אני נזכרת (ולא מקנאה חס וחלילה אלא הכי מפרגנת בעולם) שהיינו בפורום וכמעט שסגרנו יחד את ה-10 ק”ג והנה את היום עם מוטיבציה ואש בעיניים מכוונת מטרה וסגרת כבר 20 + ןאני…. עוד לא סגרתי 10 ק”ג.עוד מפסח אני במעגל הזה של כמעט סוגרת…. 10. יש לי בעיה כאילו שלא ממהרת לשום מקום מצד שני כבר יכולתי מזמן להיות שמנה משוקמת ,להיכנס לשמירה ובמקום לעשות מעשה רק שומרת שלא לעלות. השבוע ירדתי 100 !!! גרם כמו בטיפת חלב :צוחק: אני גאה בך על היכולת לסמן מטרה ולהחליט ולעבוד ולקבל משכורת ולראות ירידות בגולם החמוד הזה. תני איזה טיפ…. משהו.והלוואי שתמשיכי כך.מכל הלב וסילחי לי על הקיטורים…. בא לי רק ללמוד ממך….. ולהצליח גם.יישר כח ותמשיכי לעדכן.גאים בך

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד לך !!

אלמוני
    לא פעיל

פשוט מדהימה!!
    סחטיין עליך :מאושר: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

:המום: את פשוט מדהימה בחשיבה שלך!
    ממש גאה באנשים כמוך, שחושבים קדימה!
    ויש לך בהחלט במה להיות מרוצה…
    20.5 ק”ג ממש לא בא ברגל, אלא בהתמדה!
    והגוף שלך מגיב ומניב תוצאות נפלאות…
    כפיים :לשון: נותר לי רק לאחל לך המשך הצלחה!את תותחית!

אלמוני
    לא פעיל

חייבת שוב, כמו כל שבוע, להודות לכן יקירותיי ולהזכיר שוב ושוב שאתן הכוח שלי. :אוהב: :אוהב:
    אני קמה בבוקר ונזכרת במקום המדהים הזה, במילים החמות, בעזרה שאני מקבלת ברגעי משבר ובעידודים של ימי שלישי בעקבות החרדות החוזרות ונשנות שלי לפני כל שקילה ושקילה וכך נדקלת האש בעיניי כל פעם מחדש,הכוח מתחדש בי – ורק דבר אחד עומד בראש הרשימה, בלי תחרות בכלל על מקומו: לצעוד לעבר יום מוצלח. :שמח1: :שמח1: :שמח1: :שמח1:
    חייבת להודות שאני גאה בעצמי, משתדלת כמה שאני רק יכולה כדי להקפיד-אפילו שאני בחופשה מהלימודים, שותה מים בכמויות, רוקדת היפ-הופ שעה ביום לפחות וצועדת באופן קבוע מסלול של שעה בערב.
    המחמאות כמובן רק הולכות וגוברות-אנשים כל הזמן מחמיאים ומדגישים כמה טוב אני ניראת וכמה מתאים-שלא לדבר על המלתחה שמתחילה להתחדש אחרי 20.8 ק”ג ועל החשק להתלבש ולהתגנדר-שהפלא ופלא חזר..ממש לבד…

בשעה זו-עם חיוך דבילי על השפתיים, שלא יורד..פשוט לא רוצה לזוז משם-אני פורשת לישון,
    היו שלום…אבל רק עד מחר בבוקר :אוהב: :שמח2: :אוהב: :שמח2: :אוהב: :שמח2: :אוהב: :אוהב: :שמח2: :אוהב: :שמח2: :אוהב: :שמח2: :אוהב: :שמח2:

מוצגות 14 תגובות – 1 עד 14 (מתוך 14 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות