חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי,
    יש לי שאלה
    אתמול הייתה לי שקילה וסגרתי חודשיים בקבוצה
    בסה”כ ירדתי 3.2
    אני קצת מבואסת כי אני רואה ושומעת על בנות שיורדות בחודש אחד 3 קילו, בחודשיים הייתי אמורה לרדת פי 2

זה נורמלי או שהירידה שלי איטית?

אלמוני
    לא פעיל

3.2 בחודשיים זה בדיוק 400 גרם בשבוע. זו ירידה יפה, מכובדת ועקבית. תחשבי 10 חודשים כאלה ואת יורדת 17 ק”ג. לי זה נשמע נהדר, חותמת על זה עכשיו!
    לגבי האם זה איטי ביחס לאחרות, בלתי אפשרי לענות כי זה עניין כ”כ אינדיבידואלי ויש הרבה פקטורים שמשפיעים למשל>
    בת כמה את? האם בכל התקופה הזו קרה שעלית במשקל או נתקעת במשקל? האם התחלת ממשקל התחלתי נמוך יחסית ואין לך הרבה ק”ג לרדת? האם את באמת מקפידה על התפריט או מזייפת? האם את עושה פעילות גופנית? האם את אוכלת את כל מה שמגיע לך או מקזזת?
    אם את חוששת שהירידות לא משקפות את רמת המאמץ וההשקעה שלך, אפשר למצוא דרך לתגבר את הירידות… תנסי לגוון את התפריט, להוסיף ספורט, לבדוק אם יש איזה מזון שאולי מעכב לך את הירידה, לעשות קריאה חוזרת של החוברת של חלי ושל כל התפריטים כדי לוודא שאת לא חורגת מהתפריט בתום לב. לפעמים קל לטעות בכמויות כי אנחנו חושבות שאנחנו יודעות את התפריט בעל פה אבל בעצם אנחנו לא… מומלץ לעשות רישום שבועי ולתת למדריכה לבדוק את התפריט שלך.

אלמוני
    לא פעיל

400-500 גרם ירידה לשבוע זה הכי טוב לגוף,

יורד מהר עולה מהר,

את צריכה להיות מרוצה מאוד.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות