חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

חודש בתוכנית מבצעת בשיא הדיוק הכל מדוד בלי סטיות למינהן,
    ולמרות החגים עם כל הפיתויים הגדולים נשארתי נאמנה לתוכנית, ובנוסף הליכה יומיומית המון מים, וכל החודש ירדתי רק 2.8 למה??? יש בנות שלא מתאמצות ולא בדרך שלי ויורדות כפול…
    מה יהיה??? תודה!

אלמוני
    לא פעיל

אני 4 שנים בתוכנית. אני בשמירה. עליתי בשלושה שבועות 2.5 קילו. חוץ מהשבוע של חול המועד, הייתי משהו כמו 90% בתוכנית (בערך כמו שכולם במשך כל השנה). עליתי!!!!! ירידה של 2.8 קילו בחודש זה הרבה. אל תשווי את עצמך לאף אחד / אחת אחר/ת. כל אחד והגוף שלו וכל אחד והפיתויים שלו (גם אלה שקוראים לנון בחושך, כשאף אחד לא רואה 🙂
    תמשיכי כך את בדרך הנכונה. :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

היי שרון,
    אני מבינה את הציפייה שלך לרדת יותר – את נאמנה לתוכנית, שותה הרבה ומשלבת הליכה יומיומית – אבל ירדת 2.8 ק”ג בחודש(!) :שמח1: תלמדי להנות מהירידות שלך ולהנות מהתהליך, כל גרם ירידה זו מתנה, תגמול על העשייה שלך.
    נכון שיש אנשים שיורדים יותר, אבל כל גוף שונה מהאחר, קצב חילוף החומרים שונה.
    עצה שלי – תתמקדי במה שאת עושה, בירידות שלך(!) ותהני מהתהליך – כל גרם מתווסף לקילוגרם :שמח1:
    תחשבי: “מה היה / יהיה אם אני לא עושה תוכנית?” – איפה היית היום? 😉

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל 2.800 בחודש זה יפה מאוד.

ודבר שני תשתחררי מהשוואות. תשתחררי מלהשוות את עצמך לאחרים, תשתחררי מלהשוות את עצמך לעצמך מלפני יומיים. כל אדם הוא בפני עצמו, ולגבי עצמנו, אנחנו נמצאים בתנועה מתמדת ואין טעם להגיד כל הזמן איך הייתי אז ככה או אחרת.

אני יכולה לספר לך שגם אני בחודש האחרון ירדתי “רק” 900 גרם (כן, בחודש! :כועס: ) וחודש לפני ירדתי כמעט 4 קילו. אז איך? למה?? בשבוע שעבר הבנתי שכל עוד אני במגמת ירידה, מה זה משנה?? אני צריכה לשמוח על ה-4 החודשיים וגם על ה-900 החודשי. העיקר שהגוף שלי ממשיך להגיב ובצורה שאני רוצה שיגיב (בירידה כמובן ולא בעלייה).

אז מה יהיה?? יהיה טוב !! טוב מאוד אפילו. תאמיני בזה, וזה יקרה.

אלמוני
    לא פעיל

זה מאוד לא נכון לערוך השוואות אחת עם השניה,
    כל אחת מאיתנו שונה בקצב חילוף החומרים הורמונים וכ”ו.
    בסך הכל ירידה נאה לחודש בתוכנית, רק כדי לסבר לך את האוזן
    אני בשבוע הראשון של התוכנית ירדתי רק 200 גרם ובכל זאת
    לא אמרתי נואש.
    תני לגוף שלך את הזמן לקבל את השינוי שהוא עובר, התמידי
    בתוכנית כפי שעשית עד כה תוצאה מבוטחת 😉
    ב ה צ ל ח ה :אוהב:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות