חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

א. על המנה המותרת: כבר שבוע שני שלא יוצא לי לאכול את המנה המותרת. בימי השגרה אני מסודרת עם ארוחות, ו'חבל' לי 'לבזבז' את המנה סתם על משהו של מה בכך (שגם אין לי בבית) כך שכמו כל אדם עם מצפון אני חושבת ש'אולי מחר' יהיה לי איזה אירוע או מקום שארצה משהו לא שגרתי, וכך עובר השבוע בלי המנה הזו.
    זה גרוע?
    זה יעכב ירידה במשקל?

ב. לפי סדר הארוחות, את ארוחת הלילה יוצא לי לאכול ב 22:30-23:00. אם אין תאבון, או שאני כבר הולכת לישון, האם אפשר לדלג?
    מצד שני, אולי יחסר לי חלבון? מה עוד, שאם אני עדיין בשרית (קורה לפעמים) אז ממש אין לי מה לאכול כמנת חלבון.

אלמוני
    לא פעיל

שלום
    א.המנה המותרת היא חלק בלתי נפרד מהתהליך, כך שאני חושבת שמאוד כדאי שתשתמשי בהזדמנות הזו .. מה גם שלעיתים המנה המותרת “משחררת” מעט את התהליכים בגוף (גם מבחינה פסיכולוגית את מאפשרת לעצמך לאכול דברים נוספים שאינם חלק מהתזונה היומיומית שלך) ובכך מסייעת להרזייה..
    ואם ממש לא בא לך את יכולה להעביר אליי 😉
    ב. בדיוק אותה נקודה- א.לילה היא חלק מן התהליך וחשוב מאוד לא לוותר עלייה במיוחד לא באופן קבוע.. את מחסירה מהגוף את המרכיבים הללו מה שבהחלט עלול לעכב ירידה במשקל, אם אין לך תאבון את יכולה להחליף ארוחות ולאכול בלילה פרי או להכין לך פולי סויה (אדממה) חלוטים ומוכנים במקרר ולחמם לך חצי כוס בלילה עם מעט מלח מעל זה אחלה נשנוש, כאמור יש המון גיוונים ודרכים ע”מ להנות מא.לילה מבלי שהיא תכביד עלייך את רק צריכה להיות מעט יצרתית..

בהצלחה רבה 🙂

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות