חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

התחלתי לפני 5 ימים את התפריט. אני שוקלת 89 ק”ג ולכן זה התפריט שמתאים לי..
    אני מאוד נהנית, לא רעבה בכלל. אוכלת כל ארוחה בכיף ולא מפספסת אף מרכיב…אבל…אני תוהה..
    האם אני מרזה?? אני מרגישה שאני אוכלת הרבה! נכון שלא כמו לפני כן שאכלתי מלא שוקולדים בצקים וכל דבר עם חמאה, אבל עדיין מרגיש לי הרבה..
    פעם עשיתי את התפריט של 1200 אבל זה כי התחלתי במשקל של 68 ק”ג והוא הרגיש הרבה פחות..
    אני לא רוצה לוותר על ה-1500 כי זה מה שאני צריכה ואני שבעה.. 1200 זה מעט מדי. אבל חוששת שלא ארד במשקל.. ומה יקרה לאחר שארד מתחת ל-80 ק”ג? אצטרך לעבור ל-1200?

אלמוני
    לא פעיל

התחלתי במשקל שלך וקיבלתי אותו תפריט. בערך אחרי ירידה של 8-10 קילו עברתי בהתייעצות עם המנחה לתפריט של 1200. (אני לא יודעת אם ככה נהוג לעשות, אבל ככה הרגשתי שנכון לי, במשך שבוע אחד עשיתי 1200 מבלי להתכוון ממש, הייתה ירידה יפה, שיתפתי את המנחה והיא אמרה לי לנסות עוד שבוע ולפי התגובה של המשקל נחליט אם זה מתאים להמשך – ומאז אני על 1200).

האם את משתתפת בקבוצה?? אם כן, כל ההתיעצויות האלו הכי טוב אם נעשות בשיתוף המנחה. להם יש את הידע והניסיון והכלים לעזור ולייעץ.

ותאמיני בעצמך וגם בתכנית – היא עובדת. תעבדי לפי “ההנחיות”, 6 ארוחות במלואן, כל 3 שעות, הרבה מים, (לא לשכוח מנה מותרת :אוהב: ) והר של אמונה – ו… יהיה בסדר !!

אלמוני
    לא פעיל

כשתראי איזה יופי התוכנית עובדת תפסיקי להתלבט.
    טוב ויפה שהאוכל מספק אותך, זו הכוונה…
    את לא אמורה לחיות ברעב, זו לא דיאטה לחודש- חודשיים בה שוכחים משמעות הנאה מאוכל מהי, זו דרך חיים אחרת ובריאה יותר, ואת אמורה להרגיש בנוח עם הדרך הזו כי היא לתמיד.
    שיהיה לך המון בהצלחה, אל תשכחי לגוון כמה שיותר ולאכול מותרת שווה במיוחד!

שחר.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות