- This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 4 שנים, 8 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
05/05/2015 בשעה 13:10 #125106
אלמוני
לא פעילאלה.
אני חולה על פרג, לכן כשראיתי את המתכון ידעתי שלא אוותר וחייבת לנסות. האמת היא שזה יהיה די מסוכן כי לא יוצאת כמות גדולה (תבנית אחת של אינגליש קייק וצריך לחלק ל 15 מנות :מבולבל:) ופרוסה תהיה די קטנה, וסביר שאקפיא חלק גדול ממנה…. אבל מה שכן זה נראה מבטיח.
עדכונים וניסיון לתמונה בשעה הקרובה :מאושר: 🙂
12/04/2019 בשעה 8:22 #125107אלמוני
לא פעילהיי תעלי תמונה ותגידי אם היא שווה את המאמץ
בא לי גם להכין אותה
תודההה12/04/2019 בשעה 8:22 #125108אלמוני
לא פעילשמתי 3 כפות סוכר במקום קוקוס ויתרתי על כמו סוכר והוספתי במקומו סוכרזית נוזלית כמות ששווה ל 2 כפות סוכר.
נראה לי שאפיתי את זה קצת פחות מידי. זה עוגת פרג בדיוק כמו שאני אוהבת שמרגישים בה את הפרג ולא עוגה בחושה שיש בה נגיעות של פרג.
הבעיה היא, וקלטתי את זה הרגע. הפרוסה שיוצאת ממש קטנה.. וגם עשיתי טעות. אמרתי לעצמי שבמקום לחתוך ל15 אני אעשה 14 פרוסות אבל בטעות חתכתי ל 10 וכבר אכלתי חתיכה (אופס) ועכשיו אני לא יודעת איך לתקן את שאר הפרוסות כי זה קצת מתפרק לי :סחרחורת:
בקיצור עם כל האהבה שלי לעוגת פרג… יש מצב שזה ישאר בגדר המשהו שאני אוכלת פעם במיליון שנה :עצוב:
(העוגה לא הצטלמה כ”כ יפה תסלחו לה לא מאוד פוטוגנית :לשון: )
12/04/2019 בשעה 8:22 #125109אלמוני
לא פעילשמתי 3 כפות סוכר במקום קוקוס ויתרתי על כמו סוכר והוספתי במקומו סוכרזית נוזלית כמות ששווה ל 2 כפות סוכר.
נראה לי שאפיתי את זה קצת פחות מידי. זה עוגת פרג בדיוק כמו שאני אוהבת שמרגישים בה את הפרג ולא עוגה בחושה שיש בה נגיעות של פרג.
הבעיה היא, וקלטתי את זה הרגע. הפרוסה שיוצאת ממש קטנה.. וגם עשיתי טעות. אמרתי לעצמי שבמקום לחתוך ל15 אני אעשה 14 פרוסות אבל בטעות חתכתי ל 10 וכבר אכלתי חתיכה (אופס) ועכשיו אני לא יודעת איך לתקן את שאר הפרוסות כי זה קצת מתפרק לי :סחרחורת:
בקיצור עם כל האהבה שלי לעוגת פרג… יש מצב שזה ישאר בגדר המשהו שאני אוכלת פעם במיליון שנה :עצוב:
(העוגה לא הצטלמה כ”כ יפה תסלחו לה לא מאוד פוטוגנית :לשון: )
12/04/2019 בשעה 8:22 #125110אלמוני
לא פעילשמתי 3 כפות סוכר במקום קוקוס ויתרתי על כמו סוכר והוספתי במקומו סוכרזית נוזלית כמות ששווה ל 2 כפות סוכר.
נראה לי שאפיתי את זה קצת פחות מידי. זה עוגת פרג בדיוק כמו שאני אוהבת שמרגישים בה את הפרג ולא עוגה בחושה שיש בה נגיעות של פרג.
הבעיה היא, וקלטתי את זה הרגע. הפרוסה שיוצאת ממש קטנה.. וגם עשיתי טעות. אמרתי לעצמי שבמקום לחתוך ל15 אני אעשה 14 פרוסות אבל בטעות חתכתי ל 10 וכבר אכלתי חתיכה (אופס) ועכשיו אני לא יודעת איך לתקן את שאר הפרוסות כי זה קצת מתפרק לי :סחרחורת:
בקיצור עם כל האהבה שלי לעוגת פרג… יש מצב שזה ישאר בגדר המשהו שאני אוכלת פעם במיליון שנה :עצוב:
(העוגה לא הצטלמה כ”כ יפה תסלחו לה לא מאוד פוטוגנית :לשון: )
12/04/2019 בשעה 8:22 #125111אלמוני
לא פעילבמתכון יש כוס וחצי של רסק תפוחים ללא סוכר.
האם אפשר להמיר חצי כוס רסק (שהיא שוות ערך למנת פרי) בתפוח עץ אחד ??
20/08/2020 בשעה 17:56 #393456אלמוני
לא פעילאין קמח בעוגה?
02/02/2021 בשעה 16:58 #395230אלמוני
לא פעילתודה!
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.