חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי בנות, התחלתי לא מזמן את התכנית של חלי, הלך לי מצויין עד אתמול…ושוב מגיע היום הקשה הזה לפני מחזור שלא מרפה. אני לא מצליחה לשלוט ברעב שלי , ובעיקר באכילת שטויות! מה עושיםםםםם? אין אתן מתמודדות? : :המום:

אלמוני
    לא פעיל

עורכים רישום ומתכננים כל יום.
    שותים הרבה מים, תה עם חליטות מתוקות.
    יוצאים לעשות הליכה להתאוורר, וגם עוזר למחזור להשתחרר ולגוף עושה רק טוב.
    תאמיני בעצמך שלא משנה מה, את לגמרי בתוכנית ושום דבר חיצוני לא יכול להסיט אותך מהדרך.

אלמוני
    לא פעיל

אני עכשיו מסיימת מחזור.. השבוע הזה היה לי קשה בטירוף.. היום הרטשון במיוחד היה לי רצון מטורף למתוק.. רצון שהוביל לחריגה ואכלתי 2 סלים דליס במקום אחד ביום.. 2 כפיות דבש במקום אחת חינמית.. וכל מיניי חריגות מעצבנות ובלתי נשלטות של דברים מתוקים… וכן הייתי רעבה כפול השבוע.. הרגשתי שהיה לי קשה.. ממש להילחם בעצמי.. הכנתי לי סיר ירקות חינמיים מבושלים רק במיים.. והשתדלתי לנשנש רק את זה ואחרי היום השלישי זה התאזן לי הרעב והקושי… ואז אמרתי לעצמי שזה בסדר.. זה בסדר גם שבוע אחד קשה של מחזור לחרוג מעט.. השבוע אני אקפיד יותר על הכל ואשלב ספורט כדיי “לכפר” על החריגות הקטנות… אל תחמירי עם עצמך כי מצבים כאלו שהגוף דורש אבל ממש דורש ויש צורך בלתי נשלט זה בסדר לתת לו מה שצריך.
    מקווה בשבילך שלא תיפלי.. ותצליחי להיצמד ולהיות מדוגמת הכי שאפשר :מאושר:

בהצלחה אהובה וזכרי שאחרי מחזור בד”כ יש ירידה יפה יחסית.. :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

תודה מקסימות! היומיים הקשים עברו. כמו שהצעתן, נתתי לעצמי ערב אחד להתפרק ולנשנש בלי חשבון (לא יכולתי להפסיק כי גם מחזור וגם הייתי עצבנית ….)
    יום למחרת המשכתי בתכנית הרגילה ואפילו החלטתי להירשם לזומבה 🙂

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות