חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אורנה אני מצפה ממך לקבל תשובה
    אני אוכלת כל יום את הקוואקר ושמה 3 כפות מרגישה מצויין עם זה
    אשמח לתגובה :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

תראי, יש את חוקי התוכנית! שאני ממש מחזיקה ממי שעומד בה ב100%(לדעתי לא קיים אחד כזה)
    לכולנו יש איזה עיגול פינה כזה או אחר שעוזר לנו להישאר בתוכנית.. מה שאנחנו צריכות לשים לב לזה שהעיגול פינה הזה לא מוגזם. ואת זה נלמד רק על ידי ניסיון וטעייה וקצת הגיון..
    אם את לא עולה- מדהים! שיהיה לך בתיאבון.. אבל זכרי שזה לא בתוכנית!
    יש סיכוי שבשלב כלשהו, כשתגיעי למשקל נמוך תפסיקי לעלות- אז תשימי לב שאולי העיגול פינה זה ההבדל.. ויש סיכוי שזה לא ישפיע

אלמוני
    לא פעיל

אחרי שהבנות עונות כאן זה סימן שהתשובה שקיבלת מהבנות היא תשובה נכונה

אלמוני
    לא פעיל

כי בעבר היה מותר 3 כפות (וכך גם רשום באתר), אך זה שונה ל-2 כפות.
    מדוע זה שונה? – אני מניחה שזה בגלל העובדה שאנשים פשוט העמיסו כפות מכל הלב P:
    אם רוצים לדייק:
    20 גרם קוואקר = 78 קלוריות (שזו מנת הפחמימה הרצויה).
    כמה זה 20 גרם, למי שאין משקל? – זה יוצא 2 כפות לא שטוחות אבל גם לא גדושות (בחיי ששקלתי!)

אלמוני
    לא פעיל

בדרך כלל משתדלת לראות ולעקוב אחרי כל השאלות (והתשובות של המשתתפות) גם במהלך הסופ”ש כשאין מענה שלי בפורום. יתכן ששאלת והשאלה גלשה למטה ופיפסתי, או שקיבלת תשובה נכונה ואז אין טעם שאתקן.. או ששאלת בבוקר ואני עונה בדרך כלל רק בשעות הערב המאוחרות.
    בנושא הקוואקר: בעבר אמנם היה 3 כפות, בעדכון האחרון שונה ל- 2 כפות.
    לפעמים מוסיפים כף כדי להסמיך, וביננו לא מהכף הזו נעלה במשקל. פשוט תבדקי את עצמך אם הירידות שלך משביעות רצון אין בעיה.
    והערה נוספת… גם כשרשום 2 כפות יש פעמים שבעיגול פינות מגיעים למכסת ה- 3 :שמח2:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות