שלום רב ,
שאני מבשלת אני מרססת את כל הסיר בתרסיס שמן (0 קלוריות ללחיצה אחת ) האם אני נכון להשתמש כך או עדין לשים שמן רגיל כפית – השאלה שלי היא מבחינת הקלוריות מה עדיף .
תודה חנה
היי חנה שבת שלום
אינני יודעת איזה תרסיס שמן הוא 0 קלוריות לריסוס- פאם שנמכר בארץ זה 2.5קלוריותלריסוס של 1/3 שנייה..אז את יכולה לחשב את קלוריות בערך לפי זה. נראה לי בכל מקרה עדיף על כפית שמן. אני משתמשת במתקן תרסיס שמן שניתן למלא בשמן זית או קנולה (מה שתבחרי) זה כמובן זול יותר בסופו של דבר מלקנות את הפאם , וגם את שולטת בסוג השמן שאת אוהבת.
ניתן לטגן בצל ללא שמן כמעט- אם תרצי אסביר איך.(אולי יש כבר הסבר בפורום מתכונים)
בהצלחה!