חבר'ה רציתי לשאול אותכם.. אני כבר עוד מפסח כזה תקועה במשקל בין שני מספרים. בין ה80 ל79 כל הזמן.. ירידה עלייה ירידה עלייה..ופשוט נמאס לי לראות את המספרים האלו במשקל כל הזמן :סחרחורת: בשישי האחרון הייתה לי עלייה של 200 גרם ושישי לפניו ירדתי 800 גרם. אבל אני נעה עם זה כל הזמן כבר כמה זמן עוד מפסח כזה וזה עושה לי מה זה רע.. זה טבעי שזה ככה? יש מצב שאני עושה משו לא נכון? כי אני פועלת לפי התפריט תמיד! אני לא בקבוצות אבל הכל עושה דרך האתר ובטח שמתם לב שאני הרבה משגעת אותכם כאן.. כי אני תמיד חייבת להיות בטוחה.
מה עושים? לא יודעת מה לעשות ואני מפחדת שגם שישי הקרוב הזה שיגיע אני אהיה מאוכזבת מהתוצאה ולא מרוצה :עצוב:
ועוד יש באמצע את שבועות עכשיו שאני עושה כמותרת אבל בכל זאת..ושבוע אחרי אני טסה לחו”ל וגם מזה חוששת מבחינת התפריטים..אוף לא יודעת מה לעשות :עצוב:
זה טבעי שזה ככה?
אני נתקעתי על אותו טווח במשך חודשיים וזה היה שיא המבאס.. באיזשהו שלב הירידה באה בגדול! פשוט התמידי 🙂 כן, זה מבאס כל כך הרבה זמן, אבל פשוט תתמידי ותדעי, שלפחות הגוף שלך מקבל בתפריט איזון 🙂
המון הצלחההההה :שמח1: :שמח1:
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות