חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בנות אני צריכה עזרה :עצוב:
    לאחרונה ראיתי שהמשקל שלי תקוע ושמספר חודשים אני לא מצליחה לרדת, אז נרשמתי למכון כושר לפני שלושה שבועות בערך. השבוע הייתי מדויקת בטירוף והתאמנתי 3 פעמים וירדתי 200 גרם. זה פשוט מתסכל, זה קרה למישהי? האימון שאני עושה זה הליכה, קצת ריצה, מכשיר סטפר (מדרגות) וכפיפות בטן. שום דבר שיכול להראות עלייה.
    ממש קשה לי להתמודד עם זה שבוע אחרי שבוע, השארתי הודעה במוקד שתחזור אליי הדיאטנית והמנחה אמרה לי שביום שאני מתאמנת לעשות תפריט של 1200 במקום 1500. מישהי נתקלה בזה במקרה?

תודה לכל מי שיכולה לייעץ.. :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

גם לי זה קרה חודש שעבר.. התפריט שלי היה זהה והעלתי והורדתי את אותו הקילו חודש שלם!!
    ולפי דעתי זה כי עשיתי ספורט ( ספינינג, ריצה, פילאטיס…)

צריך לזכור ששריר שוקל יותר משומן. וכשעושים ספורט מפתחים שריר. במבט שיטחי זה יראה ש”השמנת ” במשקל.. אבל בעצם העלית שריר ולא שומן. וזה מעולה.

המשקל בקבוצות לא בודק יחס שריר שומן…
    תבדקי אם בחדר כושר שלך יש את המשקל שכן בודק ותעקבי אחריו.. ותסתכלי במראה ותראי אם הגוף מתעצב.. אם יש שינוי… עזבי את המרדף אחרי המשקל.
    אני הרפתי וזה עשה לי נפלא- ואחרי חודש הורדתי קילו ו400 גרם.

רק צריך סבלנות… הגוף עושה הכל בקצב שלו.

אלמוני
    לא פעיל

היי , תקשיבי . אני הייתי בחלי ממן שנתיים ברצף , עם הזמן הבנתי שהתחלתי להתאהב בספורט. אז עזבתי את חלי ממן בשביל להירשם למכון כושר. הורדתי במכון כושר עוד 6 נוספים והתחטבתי כמו שצריך . עכשיו אני תקועה במשקל, אומנם אני לא צריכה לרדת ואני בול כמה שצריך להיות אך אני רוצה עוד חמש פחות בשביל עצמי.
    ואני תקועה… אנחנו באותו מצב, מה שאני עושה זה בודקת את עצמי,התחלתי יומן צמוד אליי שכול משו שאני /שמה בפה אני כותבת שעה ומה אכלתי. לבסוף אני בודקת את עצמי, מה אכלתי לא טוב, כמה מים שתיתי, כמה ספורט עשיתי ..
    אם זה לא עוזר לך ? תלכי למומחית , יכול להיות שהגוף אומר לך שאת בגבול

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות