- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
06/10/2014 בשעה 2:35 #135226
אלמוני
לא פעילאז היום הלכתי לקבוצה ונשקלתי וגליתי שאחרי שבוע של הקפדה מטורפת על התפריט (כולל רישום שבועי) ופעמיים ספינינג שכל פעם נשרפו 600 קלוריות, לא ירדתי אפילו גרם.
בעיקרון, אני עוד 3-5 קילו לטענת המדריכה בשמירה (לדעתי יותר) ואלה הקילוגרמים הכי עקשנים.
מישהי יכולה לומר לי איזה דברים כדאי לעשות בשביל להזיז את המשקל קצת?
עשיתי היום תפריט כריכים כדי לצאת קצת מהשגרה..
אני כל יום מגוונת את ארוחת הצהריים (צמחונית, זה לא משאיר הרבה אופציות) וכמובן את שאר הארוחות גם כמה שיותר.
ממש מיואשת.אגב, המדריכה אמרה שאני אוכלת יותר מדי מלח ולכן הגוף שלי אוגר המון נוזלים, אז הורדתי ישר את כל המלוחים למיניהם.
ואני כן מקבלת פידבק חיובי מהסביבה על ירידה ובהחלט מרגישה את זה על הגוף.
יכול להיות שכל הספורט שאני עושה העלה מסת שריר? אולי זה באמת רק נוזלים?
אוף. בסוף הכל נשאר ניחושים ותירוצים והמשקל במקום.
אני חייבת זריקת מוטיבציה 🙁12/04/2019 בשעה 12:02 #135227אלמוני
לא פעילאם היינו עושים כאן תחרות מי מקפיד ומדייק בתוכנית, נראה לי שהיית קוטפת את המקום הראשון. באמת. ועוד ספינינג פעמיים בשבוע? שאפו.
יש משהו שאנחנו נוטות לשכוח: בכל ירידה במשקל ישנו נעלם. קוראת לו “האיקס השביר”.
בתוכנית אנחנו מחליטות על ה”למה” (למה להצטרף לקבוצה? למה להתחיל תהליך של שינוי הרגלים), על ה”מה” (מה נאכל), על ה”איך” (איך נבצע / איך נגוון / איך נפעיל את הגוף) אבל הוא, ורק הוא, מחליט על ה”כמה”. זאת אומרת, שלא משנה כמה אהיה אסרטיבית, מדוייקת, פעילה ומלאת מים כגמל ביום חמסין, עדיין הוא מחליט מה התוצאה שאראה בסוף השבוע על המשקל. לא פייר. יודעת.
ת'כלס: אין מצב שאת מעלה מסת שריר. צריך בשביל זה אימוני כח אינטנסיביים וגם אז העליה תהיה מינורית, אם בכלל.
עלייך לזכור שהמספר שהציבה לך המנחה הוא רק מספר.
בכל זאת יש נקודת איזון בו הגוף חש בנוח ולא מוכן לפרק רקמות שומן (אולי גם כי לא נותרו יותר עודפים?…)
ובנקודה הזאת צריך לעצור ולהתבונן בתהליך: כמה ירדנו, כמה זמן אנחנו פה והאם באמת עשינו את התוכנית ככתבה וכלשונה במשך חודש. כן, חודש. במיוחד לנו הנשים שרואות קפיצות במשקל לפחות פעמיים בחודש (לפני ואחרי).
אם תעשי חודש מדוגם ועדיין לא תהיה ירידה, יש מצב שהמשקל שהגעת אליו הוא המשקל שלך.
תמשיכי לעשות בדיוק את מה שאת עושה והפידבקים החיוביים מהסביבה שאת מקבלת בצירוף הגוף החדש שעיצבת לעצמך, זו זריקת המוטיבציה שלך.
בהצלחה.
איילה12/04/2019 בשעה 12:02 #135228אלמוני
לא פעילהגוף מסרב להוריד במשקל – לא משנה כמה אני מקפידה על התפריט, על הספורט, לא משנה מה עושה. תקוע :עצוב:
מתייאשת
אולי זה המשקל שלי…
אולי זהו… הגעתיפשוט להשלים עם זה שלא אהיה יותר רזה ממה שאני עכשיו…
12/04/2019 בשעה 12:02 #135229אלמוני
לא פעילויש לי לרדת לפחות עוד 15 קילו.. ואני לא בקבוצה הכל לבד. והחלטתי בכל אופן להירשם לקבוצה.. שאולי משו באמת ישתנה לטובה. אבל באמת, מניסיון צריך פשוט התמדה והרבה סבלנות. התוצאות מגיעות בסוף בהצלחה :אוהב:
12/04/2019 בשעה 12:02 #135230אלמוני
לא פעיליעיל לשומן עיקש להעלות את האימונים ל 4 פעמים בשבוע בחדר כושר מתוכם 2 אימוני אינטרוולים ואם את לא יודעת בדיוק מה זה תקראי על זה באינטרנט
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.