חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי, שלום לכולם (;
    כבר שבוע שאני בקבוצת חלי ממן ומעט מתקשה בתפריט…
    הארוחות היומיות שלי נראות כך :
    בוקר – 2 לחם קל עם פרוסת גבנ״צ כוס קפה שחור / חטיף אנרגיה עם 2 מעדן 0% ( שניהם יחד 80 קלוריות )
    ביניים – חטיף אנרגיה ותפוח עץ / פיתה קלה עם גבנצ ווכוס ענבים
    צהריים – פיתה קלה עם 3 פסטרמה דל שומן וכפית טחינה מוכנה וירקות / פיתה קלה עם קופסאת סרדינים מסוננים טוב טוב (; כפית טחינה מוכנה וירקות
    ביניים – חטיף אנרגיה ותפוח עץ
    ערב – 6 טוסטעים מלבניים עם 2 מעדן ( 80 קלוריות יחד ) חצי פרוסת גבנ״צ ו 6 חצאי אגוזי מלך
    ביניים – חטיף אנרגייה עם תמר מג׳הול/ מעדן ותמר מג׳הול

זה התפריט השבועי שלי…
    האם זה בסדר לאכול בין 2 ל3 חטיפי אנרגיה ביום ?
    האם אפשרי להשאר על תפריט כזה למשך זמן ?
    ומה לגבי 2 פיתות קלות ביום ??

אלמוני
    לא פעיל

***לא כדאי לאכול 2-3 חטיפי אנרגיה ביום. תסתפקי באחד. בפחמימות האחרות תאכלי דברים אחרים, רצוי לא פחמימות מתוקות. תסתכלי ברשימה מצד ימין של פחמימות – יש דברים שנכללים תחת חטיפים או פחמימות מתוקות וההמלצה היא לאכול רק פעם ביום פחמימה מתוקה, ובשאר מנות הפחמימה לאכול דברים יותר בריאים מזינים ומשביעים.

***איזה מעדן את אוכלת שיש בו 40 קלוריות ליחידה?? נשמע ממש מעט. את בטוחה שזה 40 קלוריות למעדן. תבדקי את העניין הזה. ובנוסף, גם כאן, כדאי לגוון – לאכול ארבעה מעדנים ביום לא מומלץ. עדיף שתגווני.

***ארוחות הביניים שלך מורכבות כמעט כולן מפחמימה ופרי. אין לי מושג איזה תפריט ניתן לך – אבל ארוחות הביניים של תפריט 1200 הן –
    *פרי
    *פחמימה ופרי (עם הארוחה הזו את יכולה לשחק כאשר המרכיבים יכולים להיות – פחמימה וחלבון, פחמימה ושומן, חלבון ופרי, פרי ושומן).
    *חלבון ופרי.
    אז כדאי שתקפידי לעבוד לפי השילובים האלה ולא להיצמד לפחמימה ופרי בכל ארוחה.

לגבי 2 פיתות קלות ביום – אין בעיה. אבל חשוב שאת המעדכנים תבדקי, ולא לאכול יותר מ-2 ביום, ואת החטיפי אנרגיה לשנות.

לדעתי התפריט מאוד דל ואת חייבת להתחיל לבשל לעצמך כי את מהר מאוד תשתעממי.
    יש המון מתכונים באתר וממליצה לך להסתכל עליהם ולהתחיל להתנסות.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות