חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

האם התפריט הנ”ל זה לצורך ירידה במשקל או שמירה על משקל מאוזן? והאם תפריט זה גורם לירידה באחוזי שומן?
    אני בת 25 שוקלת 53 קילו גובה 167 מתאמנת בין פעמיים ל 3 בשבוע ורוצה להוריד אחוזי שומן כדי שהבטן תיהיה שטוחה.האם תפריט זה מתאים לי ?

אלמוני
    לא פעיל

לירידה במשקל, אבל למי שנמצא מעל 80 קילו משקל התחלתי.

במשקל שלך אין לך עודף ואת יכולה לאכול לפי תפריט 1200

לגבי הורדת אחוזי שומן, לא בטוחה שיעזור לך תפריט כזה או אחר. ממליצה לך להתייעץ עם מדריך בחדר כושר הם בד”כ הכי בקיאים בנושא. ואגב, גם ירידה באחוזי השומן לא מבטיחה לך בטן שטוחה.

בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

גם אני בלי עודפים, שומרת ועוסקת בספורט. מנסה להוריד אחוזי שומן.
    ההמלצה שלי – תפריט 1200. בעיקרון לשמירה צריך 2 מנות מותרות, אבל כשאני אוכלת 2 אני עולה, לכן מסתפקת באחת. תעשי תרגילי קרוספיט או אימונים פונקציונליים בדופק גבוה. מיד לאחר האימון תאכלי חלבונים או תשתי משקה חלבון כאשר סקופ אחד שווה לארוחת לילה.
    השתדלי שמנות הפחמימה שלך יהיו פחות לחם שמנפח את הבטן בגלל הגלוטן אלא יותר שיבולת שועל, כינואה, כוסמת, דייסות סובין וכו'
    אם את רעבה – שלבי הרבה ירקות חיים ומבושלים ומאכלים חינמיים משביעים כגון חצילים קלויים, ארטיקים דיאט, סקיני פסטה וכו'
    עם הזמן את תתרגלי. תשתי המוווווון מים ותה ירוק.
    חלבונים – טונה במים בלבד, חביתות של ביצה פלוס 2 חלבוני ביצה. אני עושה מזה פנקייק – מוסיפה 3 כפות סובין וכפית סילאן.פצצה אחרי אימון.
    עוד דברים משביעים מומלצים – קחי חתיכת דלעת, פזרי עליה שקית סטיביה וקינמון, לנייר כסף ולתנור על טורבו 250 מעלות 40 דקות. או שאת לוקחת סיר למיקרו, מכניסה גזר גמדי, שעועית ירוקה עדינה, קצת סטיביה ורוטב צ'ילי מתוק. חצי שעה במיקרו ואת שבעה למוות. נשנוש מעולה מול הטלוויזיה.
    בהצלחה!!!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות