אני פונה לכל הבנות שעושות 1200 ובמיוחד לאלה שהתחילו עם יותר ועברו ל1200
זה ממש מפחיד אותי שבין ארוחת בוקר לצהריים יש רק פרי. אני רגילה לביניים ממש מפנקת של פחמימה + חלבון+ פרי+ שומן אבל אני כבר לא יורדת כמו שצריך.. נשאר לי משהו כמו 1.5 ק”ג להגיע לשמירה ואני כבר כמה חודשים נמצאת במרחק נגיע ולא נוגעת.
לפני שבועיים הפסקתי להניק והמדריך אמר לי להשאר עם 1500 אבל אז עליתי 400 והשבוע נראה לי שאני ממשיכה לעלות (ככה אני מרגישה) ואני מתלבטת אם לעשות את המעבר ל1200 אבל אני פוחדת שאני לא אחזיק מעמד עם פרי זה נשמע לי ממש כמו רעב.
אשמח לשמוע איך מתמודדים עם זה מכאלה שעברו את זה…
אני כבר מזמן ב 1200, ביום שהמנחה הציעה / אמרה לי לעבור – התמלאתי עצב, בדיוק בגלל אותה ארוחה שחסרה לך. אבל מתרגלים להכל.
הטיפ שלי – ארוחה ראשונה היא הביניים של הפרי: סלט ירקות עם מלח בלבד (מכינה בבוקר לוקחת לעבודה ומוסיפה מלח ממש כשאוכלת אותו) לקראת הסוף מוסיפה שתי כפות חמוציות מיובשות ללא סוכר. ניתן לאכול כל פרי שבוחרים כפי שניתן לחתוך כל פרי לחתיכות קטנות ולהוסיפו לסלט. אני מוסיפה את החמוציות לקראת הסוף כדי שלא יאבד טעמן בתוך הסלט.
בהצלחה ובתיאבון 🙂
היי, ממש מבינה אותך, כשעברתי ל1200 הרגשתי שאשכרה חסר לי אוכל! לוקח זמן להתרגל.
לפעמים הייתי מצמדה פרי נוסף מא. הפחמימה ( כי פירות מותר להצמיד לא רק לערב ולצהורים) והרבה פעמים אני משתמשת בג'לי של מרמולייט- הוא פשוט מעדן והוא חינמי :שמח1:
בנוסף באמת כמו שאמרו בתגובות הקודמות תנסי לראות באיזה שלב ביום , עפ”י היום שלך את הכי “פחות רעבה” ושם תשבצי את ארוחת הפרי.
בכל אופן את לא צריכה לעבור על דעת עצמך בלי להתייעץ עם המדריך.