פסטה ברוטב שמנת ופטריות-
מרכיבים:
פטריות טריות, מכל סוג
1/2 כוס מקרוני מבושל
100 מ”ל שמנת אלפרו
1 שן שום קצוצה
חצי בצל קצוץ
מטגנים על ספריי שמן את הבצל והשום, מוסיפים את הפטריות
כשהכל מזהיב מוסיפים את השמנת ומטבלים בפלפל, מלח ואגוז מוסקט
זורקים את הפסטה ונותנים לרוטב להצטמצם עוד איתה
מפזרים מעל חתיכות פרוסת גבנ”צ 5%
החלטה שלך אם במקום זה לעשות 150 מ”ל שמנת, לדעתי זה יוצא המון שמנת לכמות פסטה
שימי לב שהיא מוגבלת לפעמיים בשבוע.
ארוחה שמרגישה ממש מושחתת
כמנת שומן הוספתי סלט עם שומשום, אבל תחליטי מה שבא לך 🙂