בבוקר את צריכה לאכול פחמימה + חלבון גבינה.
בגלל שתחליפי חלבון גבינה שהם ללא חלב (ביצה/פסטרמה/טונה) הם יחסית מועטים, מגוונים בארוחת הבוקר עם כפית טחינה גולמית / כף טחינה רגילה, שהם עשירים בסידן ובאים לפצות על החוסר שכביכול יש כשלא אוכלים גבינות (אם שמת לב בתפריט יש לך בוקר אחד טונה/פסטרמה/ביצה קשה ובוקר למחרת טחינה/טחינה גולמית). אז זה אומר שהטחינה באה כאן על תקן החלבון. אם את אוכלת רק לחם עם ריבה, את לא אוכלת חלבון, וזה לא תקין. אז תמצאי לך את החלבון שאת כן מסוגלת לאכול. אם הבעיה היא לאכול את הפסטרמה / טונה בבוקר, אז ניתן להחליף את הארוחות ולאכול קודם כל את ארוחת הביניים (איזה תפריט את 1200/1500?) הראשונה ואח”כ את ארוחת הבוקר.
לגבי טופו ומיוקל, לא הבנתי כל כך את השאלה. טופו גם בא במקום חלבון גבינה והמיוקל הוא מנת שומן.. האמת שלא בטוחה שהבנתי למה את מתכוונת אז נסי להסביר את עצמך ואנסה לעזור.