חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ביום שבת אני הולכת להתארח אצל המשפחה ובפוקס נחשפתי לתפריט המתוכנן…אני לא רוצה לאכול את המותרת שלי בשבועות כי אני מעדיפה לאכול אותה ביום חמישי בבוקר כי גיליתי שזה הזמן הכי טוב מבחינתי למותרת לפני הסופש:)
    אז ככה,מה שיהיה:
    סלט יווני(גבינה בולגרית או פטה,עגבניות,מלפפונים,זיתים שחורים,בצל סגול ופטריות)+רוטב:שמן זית,מלח,חומץ,לימון אורגנו וזעתר
    סלט גזר ופקאנים-אני מוציאה את הפקאנים כי אני לא אוהבת
    סלט עגבניות שרי עם בזיליקום ונענע
    סלט נבטים
    עיקריות:
    קיש בצל
    תפו”א מוקרם
    פסטה ברוטב שמנת
    סלמון עם פירה ארטישוק-מנה אישית
    פשטידת ברוקולי
    לחם במילוי גבינות

אני אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מה אני יכולה לאכול בערב הזה שאני אדע כבר מעכשיו:)
    כמובן שאני אברר איזה סוג גבינה יש בסלט אם זה פטה אני לא מתקרבת כי זה מלא אחוזי שומן ואם זה בולגרית אז אני אקח מעט,ואסחוט את הרטבים מהסלטים כדי לצמצם את השמן שכנראה יש ברטבים…

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל את חייבת לדעת את האחוזי שומן בגבינות.. ולקחת בהתאם..
    לגבי קישים, פסטות ברוטב שמנת וכו'- סורי, אבל אי אפשר לאכול מזה לא כמותרת
    אני הייתי מחליפה בין הצהריים לערב ואוכלת את מנת הדג סלומון בתור ארוחת צהריים.. (שימי לב שזה בכמות שצריך)
    או לחלופין, תתנדבי להכין פשטידה ותכיני משהו שבתכנית- אני שנה שעברה הכנתי את הפשטידת בצל וקוטג' (והוספתי פטריות) וכולם עפווו על זה! ואני אכלתי 1/4 פשטידה כארוחת ערב:)
    תהי בובה! וחג שמח!

אלמוני
    לא פעיל

לדעתי, אם את שומרת את המותרת שלך (אני מתחברת לזה – גם אני אוהבת מותרת של שוקולדים ובשקט בלי שיפריעו לי… ) הכי פשוט לקחת מנה דג עם ירקות בצד. אנטיפסטי או סלט. פחמימה תוסיפי לפי מה שבתכנית. על כל השאר הייתי מוותרת. לדעתי, תמלאי לך צלחת עם מה שתכננת וכשהיא נגמרת תפני אותה מהשולחן ולכי לעזור למארחת. ואולי תשמרי לך את המותרת לאחרי הארוחה ואז יהיה לך יותר קל לשמור על מה את אוכלת – כי את יודעת שאחר כך עוד תהיה מותרת.

חג שמח 🙂

אלמוני
    לא פעיל

מוזמנות להכנס לדף של חלי בפייסבוק, יש שם את כולם
    (אני קיבלתי אותם בקבוצה, אלו בדיוק אותם המתכונים)

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות