ישנם קמחים שהם בגופנו מתורגמים לחלבונים ולכן הם בעלי עדיפות גבוהה מהקמח הלבן שבילדותנו עשינו איתו דבק –
קמח קינואה, קמח סויה, קמח חומוס, קמח כוסמין וכן הלאה כל שיש זה להגיע אל חנות טבע או עדן מרקט מה שקרוב יותר לסביבת הבית ולמצוא את מדף הקמחים ולהיות יצירתיים במטבח. זה פשוט – קמח, מים, ביצה אחת או שניים, עשבי טיבול תמיד טוב, שמן זית והרי לך לחם או לחמניות מריחות ובריאות נפלא.
דרך אגב קינואה, כוסמת וכו' אושרו לפני 4 שנים ע”י הרבנות כשרים לפסח !