חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי,

אני חדשה בתוכנית ויש ארוחות שקצת קשה לי מאחר ואני לא אוכלת מוצרי חלב,בשר או ביצים. דיברתי עם המוקד והם אמרו לי שקיים תפריט טבעוני אבל שהוא 1600 קלוריות, ובסוף גם לא שלחו לי אותו..
    בכל מקרה, מצאתי לעצמי פתרונות.
    אני ממש מסתדרת עם כל הארוחות, בארוחת ערב ולילה קצת פחות.

1. לארוחת לילה אני אוכלת – 2 יחידות גלידוניות פרווה של 34 קלוריות ליחידה ופרי. תקין?
    2. לארוחת ערב :
    פיתה קלה עם כף אבוקדו, ומעדן 1.6%.
    בתפריט כתוב שאפשר מעדן 1.5 עד 80 קלוריות כמנת חלבון גבינה ואז עוד חצי מעדן כחצי מנת חלבון גבינה נוספת
    מאחר ואני אוכלת מעדן 1.6% שהוא 100 קלוריות – רציתי לשאול אם זה תקין פשוט לאכול רק אחד כזה במקום אחד וחצי?
    3. תחליף גבינה צהובה – מהתחליפים שקיימים, מצאתי שהכי נמוך הוא 12% אחוזי שומן. איך ניתן לשלב בתפריט? פעם אחת בשבוע? פעמיים חצי ממנו?

תודה מראש

אלמוני
    לא פעיל

1. ה2 גלידוניות זה תקין. את יכולה לאכול גם 7-8 שקדים במקום מנת חלבון גבינה בלילה.

לגבי 2 השאלות הנוספות אני לא יודעת

אלמוני
    לא פעיל

הי חן, יתכן שלא רשמו נכון את כתובת המייל, תתקשרי אלי מחר ואשמח לשלוח לך ואף לוודא קבלת המייל. ועד אז אני רושמת לך מהתפריט את אופציה לארוחת ערב ולילה:
    ערב: 1.5 מנות חלבון מהצומח +מנת פחמימה+מנת שומן+ ירקות
    3 לביבות עדשים/לביבות טופו או 1.5 כפות שטוחות של גבינת סויה כמו טופיטי או מנה וחצי של גבינת טופו ביתית או צלחת מרק קטניות או מנה וחצי סלט קינואה או 3 כפות ממרח חומוס ביתי או 3 כפות טחינת משומשום מלא ביתית או מנה וחצי של ממרח שעועית לבנה + 2 פרוסות לחם קל מחיטה מלאה+סלט ירקות וכפית שמן.
    ארוחת לילה: פרי + 2 מנות שומן או פרי +חלבון צמחי
    – 3 משמשים מיובשים או 2 דבלים (אורגנים ללא סוכר) + 6 אגוזי מלך שלמים
    – שייק מבננה קטנה + 3/4 כוס חלב סויה או שקדים + 1/2 כפית סילאן

כאמור, אשמח לשלוח לך מחר את התפריט בשלמותו :שמח1:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות