מה ההבדל בין התפריטים ?
מתי עושים כל סוג של תפריט וכמה קלוריות בכל אחד מהם
אני בתפריט של 1500 קלוריות … אם אני משווה אליו את תפריט הכריכים אין הרבה הבדל האם מבחינה קלורית?
אחת ולתמיד אני רוצה לברר את הסוגייה הזו :שמח1:
תפריט חזרה לשיגרה הוא קשה יותר ונועד לאחר חגים וכשמו כן הוא. יש בו מעט פחמימות ויותר חלבונים.
תפריט כריכים הרבה יותר מומלץ ממנו מבחינת המשרד והמנחה שלי והוא קל יותר. גם ממנו אמורים לקבל תוצאות טובות של ירידה.
תפריט כריכים הוא פחות קלוריות. סביב ה-1200 ולא מוסיפים לו כדי להגיע ל-1500
תפריט חזרה לשגרה יש תפריט של 1200/1500/1800…
וכל השאר כמו שכתבה לך שרון.
דעה אישית- אני לא מאמינה בתפריטים האלה. לדעתי התפריט הרגיל עובד אם נצמדים אליו, נכון שזה יכול לקחת זמן אבל דעתי האישית היא שגם ככה לא קל לנו עם התפריט ותמיד יש חריגות ומאוד קשה גם ככה לשמור, אז למה להקשות עוד יותר על עצמנו. זה רק מוביל אחר כך לכל מיני “פיצויים” שעולים לנו יותר.