חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

:עצוב: טוב אז אני עדיין בחו”ל.. התפריט שלי מבולבל לגמרי אין לי כלל 6 ארוחות ביום אולבמקסימום 3. בוקר במלון ביניים חטיף אנרגיה וכבר כמה ימים לא אכלתי פירות. וכל האוכל שיש פה זה לחמים ממש לא קלים ובמסעדות משתדלת לאכול כמה שהכי טוב לתפריט. נגיד פסטה וכאלה.. מידי פעם מנשנשים קצת שוקולד :/ פשוט אין כל כך זמן ומה לאכול.. הולכים הרבה זה כן.
    יש סיכוי שאראה עלייה במשקל? :/ :מבולבל: פשוט אי אפשר להיות פה לפי השיגרה!
    אני יודעת שאני בטיול ונהנים עושים חיים.. אבל זה ממש מעסיק אותי ומדאיג כל העניין :/

אלמוני
    לא פעיל

תשחררי את זה!
    בואי נחשוב על האופציה הגרועה ביותר- תעלי! אז מה? זה לא לכל החיים- זו לא שיגרה
    מתי עוד תהיי בפריז בחייך?! אני מתארת לעצמי שלא בזמן הקרוב
    את חייבת לשחרר- באמת שאת צריכה להינות ולשחרר
    תשלימי עם זה שתעלי וככה תהיי מוכנה לגרוע מכל ותהיי רגועה יותר
    לא יקרה כלום אם תעלי!! כלום! השמיים לא ייפלו ואת לא תהיי עף העלייה הזאת לעולם- שבוע אחר כך את תורידי את זה בקלות- שווה את זה!

אלמוני
    לא פעיל

גם אני עוד מעט טסה לחופשה בחו”ל ואני חושבת שלפני צריך לסכם עם עצמך איך את הולכת להתנהל שם. וכשאת מסכמת עם עצמך את לא מצטערת על כלום כי את יודעת מראש מה הולך להיות. אני אישית חושבת שאם אנחנו כבר שם וזה לא קורה הרבה וזו חופשה ויציאה משגרה- אפשר לשחרר קצת את הרסן וליהנות. אוכל זו הנאה וזה חלק בלתי נפרד מטיול/חופשה.
    מה שכן אפשר לעשות כדי לצמצם נזקים זה להתמלא יותר מסלטים. ממש למלא קודם כל את הצלחת בהרבה ירקות ורק אז לקחת בשפיות מיתר הדברים. אם זו מסעדה תמיד אפשר לבחור בדברים טובים ובריאים יותר- חזה עוף, דגים, סלטים
    אני למשל יודעת שלי יש קושי עם מתוקים ואני ממש לא מתכוונת למנוע מעצמי כלום. הולכת לאכול מכל דבר שארצה ב מ י ד ה. לא להתחזר ולא להתנפל. כמובן לשתות הרבה וללכת הרבה
    וליהנות לידור, ליהנות. זה חו”ל! תחזרי לארץ ותמשיכי כרגיל בתפריט

אלמוני
    לא פעיל

אני יודעת שקל להגיד וקשה לבצע אבל: תהני, לידור. אל תחשבי על הדיאטה כל הזמן.

מה שכן, תחפשי אם יש במלון חדר כושר. אם תתחילי את היום על ההליכון זה יהיה מעולה. שוב, רק אם בא לך. לא בכוח. את בחופשה :מאושר:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות