חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בבוקר אני אוכלת 3 כפות סובין שיבולת שועל עם 2 כוסות מיים דייסת שיבולת. בעשר וחצי אוכלת 5 שקדים עם יוגורט ביו, בצהריים 3 כפות פחמימה מורכבת כוסמת או שעועית אדומה או בורגול וכל קטניה אחרת עם מנת בשר וירק מבושל. אחר הצהריים מנת פרי ובערב פרוסת לחם שיפון קל עם ביצה קשה עם ירקות 3 כפות גבינה או טונה או סרדין . ממתי לשלב את המנת שומן? ורציתי לדעת עם אני לא עוברת את 1200 קלוריות ליום ? בגלל הנטיה לסוכר אני מוגבלת לשתי מנות פרי ביום את הפרי השני אני אוכלת לפני השינה

אלמוני
    לא פעיל

בוקר: את אוכלת רק פחמימה, חסרה לך מנת חלבון
    עשר: את מחליפה ארוחות ומשנה את ארוחת 16:00 במקום פרי ופחמימה יוצא שאת אוכלת שומן וחלבון. זה בסדר, אבל תבדקי שהיוגורט שלך לא עובר את ה-80 קלוריות, ושקדים את יכולה לאכול 7-8, לא 5.
    צהריים: פחמימה בשר וירקות זה בסדר. תבדקי שהבשר שאת אוכלת זה לפי הכמויות שאמורים לאכול. חסרה לך מנת שומן.
    אחה”צ: פרי. בסדר
    ערב: פרוסת לחם קל אחת?? האם הלחם מעל 40 קלוריות, אם פחות את יכולה לאכול 2. ביצה קשה זה מנת חלבון, 3 כפות גבינה לבנה זה כבר יותר מידי חלבון לפי התכנית. את אמורה לאכול מנה וחצי חלבון ופה יש לך 2.5 (הביצה והגבינה, לגבי טונה וסרדין שוב תבדקי את עצמך עם הכמויות). חסר שומן.
    ארוחת לילה: אם את אוכלת אותה אז היא צריכה להיות חלבון גבינה ופרי, לא רק פרי (כי בארוחת 16:00 אכלת רק פרי).

אם את עושה תכנית את לא צריכה לספור קלוריות, ואני מקווה שבדקת שתפריט של 1200 קלוריות אכן מתאים לך, כי אם את מעל 80 קילו את צריכה לאכול יותר. תלכי לפי התכנית והתחליפים, נשמע שאת עושה תכנית שהיא לא לגמרי חלי ממן אלא לקחת כמה עקרונות והלבשת על תפריט משלך.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות