חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני נוסעת השבוע לחו”ל ורציתי לשאול איך להתארגן עם אוכל ותפריטים,מה להזמין במסעדות ובאופן כללי מה לקחת מהארץ ואיך להתנהל…
    תודה לכולן מראש♥♥♥
    אשמח לתשובה מהירה כי אני טסה בקרוב:)

אלמוני
    לא פעיל

תלוי לאן את טסה אבל ברוב הסופרים באירופה יש שפע של מבחר דיאטטי ולא צריך להביא את כל הבית…. ארוחות שאפשר לקנות בסופר זה עדיף מאשר מסעדות – ירקות, פירות, מעדנים, גבינות רזות.
    אני כן הייתי לוקחת מהארץ:
    1. חטיפי אנרגיה
    2. פרכיות ביס
    3. שקדים
    4. אם את אוכלת קורנפלקס / גרנולה אז לקחת שקיות מדודות ושקולות מראש.
    5. ליום של הטיסה – סנדוויצ'ים וירקות חתוכים.
    6. הייתי גם מביאה אריזה של לחם קל כי יש מקומות בחו”ל שיש המון לחם מלא אבל לא קל.

חוץ מזה להקפיד על ארוחה כל 3 שעות, אפילו בימים שעסוקים כל היום, לדאוג שיהיה לך בשלוף שקדים או פרכיות או סנדוויץ ולא לדלג על ארוחות!
    לאכול ארוחה מותרת אחת ולהתפנק עליה!
    להשתדל לא לאכול יותר מפעם ביום במסעדה, ואם את אוכלת בערב במסעדה אז להחליף בין ארוחת צהריים וערב באותו היום כדי שיהיה לך את המנה הבשרית לערב.
    תמיד להעדיף חזה עוף עם ירקות או דג.
    לא להתפתות לאכול את כל הפחמימה, למדוד לך את החצי כוס פחמימה ולסלק מהצלחת את כל היתר.

זה אפשרי בהחלט ואפילו לא כזה נורא! טיילתי פעם חודש שלם בסקוטלנד והחזקתי מעמד ככה בכיף :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

הייתי לא מזמן בחו''ל וחזרתי מאוד מתוסכלת. לקחתי איתי שקדים מדודים, ברנפלקס מדוד וחטיפים, ואת זה אני ממליצה לעשות גם לך לארוחות ביניים. כמו כן שקיות עם פירות יבשים, כי באירופה חסר פירות וירקות.
    מה שכן, אל תהי אובססיבית להצמדות לתפריט, כי זה הורס את כל החוויה.
    לא תמיד אפשר למצא את מה שאנחנו אמורות לאכול ואז מתחילות רגשות האשם.
    אין לך מספיק ירקות חינמיים ואין במה למלא את הבטן, לכן מסתובבים קצת רעבים.
    תבטיחי לעצמך לעשות מאמץ, אך אל תהי קשה עם עצמך אם זה לא יצא במאה אחוז.
    חוויה של חו''ל כוללת גם את חוויית האוכל. זה בסדר קצת לחרוג. את לא טסה כל שבוע.
    דברים מאור שמנים כדאי לטעום ולעזוב – ככה עשיתי עם גבינות שמנות בהולנד, נכנסתי לחנות וטעמתי את החתיכות הקטנות שנועדו למטרת טעימות. זה היה מספיק.
    תקחי הרבה מים, תפתי אספרסו במקום הפוך. אפשר גם קפה פילטר.
    תנסי למצא סופר עם יוגורטים דלי שומן – אני לא הצלחתי כל כך.
    בארוחת בוקר כדאי לקחת 2 ביצים קשות ולאכול רק את החלבונים החינמיים – זה ממלא.
    במסעדות לבקש את הרוטב בצד.
    מרקים זה פתרון טוב.
    לחם מלא אפשר לאכול פרוסה אחת וזה אחלה, לא חייבים להסתובב עם לחם קל בארוחת הבוקר. אבל יש כאלה שעושות את זה, כל אחת מה שהיא מחליטה.
    קחי איתך סוכריות בלי סוכר ומסטיקים.
    הקפידי על הרבה הליכות וטיולים רגליים.
    אם יש חדר כושר במלון – מה טוב. אם אין, אפשר להביא מהבית דלגית ולהעלות קצת דופק בבוקר, לעשות קצת כפיפות בטן ושכיבות שמיכה וכו' תרגילים עם משקל גוף
    שוב, אל תעשי כמוני ותתחילי לאכול את עצמך על כל ביס מיותר. זה ממש הרס לי. גם לא אכלתי את מה שרציתי וגם סבלתי מרגשות האשם.
    כל סדר היום בטיול הוא אחר. נסי להצמד מתי שאפשר לתדעי לסלוח לעצמך כשלא הצלחת.
    הכי חשוב – תהני המון!!!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות