- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 9 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
26/10/2016 בשעה 15:41 #111065אלמונילא פעיל
היי אורנה וכולן
מי שמכיר יודע שאני ותיקה פה, מעל שנתיים בתפריט של חלי.. שאלה לי.
אני בתחילת הדרך קיבלתי תפריט 1200 ועד היום אוכלת רק ממנו.
לאחרונה יצא תפריט בסיסי חדש ולצידו שידרוגים של תפריט קיץ וסתיו.
בתפריט החדש מוסיפים 2 מנות שומן, כ120 קלוריות. כיצד זה נשאר 1200??
ובתפריט סתיו מנת שומן נוספת! ועדיין 1200!
אתם קוסמים ממש שמצליחים להפוך שומן לחינמי כי התפריט עדיין נקרא 1200! :מאושר:
הגוף שלי רגיל לתפריט הישן, איך אם אוסיף כ120 קלוריות ליום לא אעלה?? הרי שזה 840 קלוריות בשבוע ועוד של שומן! מה ההבדל בין זה לבין מותרת נוספת המבוססת על שוקולד שגם הוא שומן? איך זה שלא אשאר במקום עם תפריט כזה??
ואיך הוא נשאר 1200? :המום: :המום: :המום:
אני גם רוצה להשתדרג!! אולי זה מתאים רק לכאלו שהצטרפו לאחרונה וגופם לא רגיל לתפריט של פחות ממה שכעת? (התפריט שלנו הישן)12/04/2019 בשעה 0:21 #111067אלמונילא פעילבנתיים עושה כבר חודש את ה-1500 החדש וירדתי 3.2 ק״ג.. אבל זה החודש הראשון שלי אז זה בטח יותר נוזלים ..
בכל מקרה אשמח לדעת למה הוסיפו עוד מנות שומן לתפריטים12/04/2019 בשעה 0:21 #111069אלמונילא פעילבדיוק כמוך תקופה ארוכה בתפריט..כשנתיים
גם הייתי עם התפריט הישן ולפני חודשיים החלטתי לעבור ל1200 עדכני עם המנת שומן הנוספת והרכיב הנוסף בבינייםממש התלבטתי לגבי זה ותקופה ארוכה נמנעתי כי הייתי ממש משופשת על התפריט הרגיל והוא זרם לי
מצד שני, הרגשתי שהתוספות נחוצות כי באמת הפרי בבוקר לפעמים לא מספיק והתחלתי להשחק
עם כמה שהתפריט הבסיסי היה לי פיקס והייתי מורגלת אליו, אמרתי לעצמי שיש רציונאל בכך שהדיאטניות עדכנו אותו ואני מעדיפה שהגוף שלי יתרגל ליותר מזון מאשר לפחות ובנוסף המלצות לגבי תזונה כל כמה שנים מתעדכנות אז אני מעדיפה להצמד למה שממליצים ב2016 ולא לתפריט ישן יותראני בשמירה קרוב לשנה ומאוד פחדתי שזה יערער לי הכל
בשלושה השבועות הראשונים ראיתי קצת עלייה עכב התפריט וכמעט ויתרתי ואח”כ זה התאזן!!!
כבר מעל חודש וחצי בתפריט החדש וחזרתי להתנהלות הקודמות, זה פשוט לפעמים לוקח טיפה זמן של הסתגלות וצריך להתמיד ומתרגליםממליצה לנסות לפחות חודש ולהקפיד במיוחד על דיוק
12/04/2019 בשעה 0:21 #111071אלמונילא פעילכנראה הורידו מנת שומן מארוחה מסויימת והוסיפו אותה לארוחה אחרת?
גם אצלי בתפריט 1500 בארוחה אחת יש לי 2 מנות פחמימה אך הבחנתי שהורידו מנת פחמימה מארוחה אחרת.
תבדקי 🙂12/04/2019 בשעה 0:21 #111072אלמונילא פעילבתפריטי הסתיו הכנסנו שינויים בהרכב הארוחות על מנת לגוון את הארוחות, שילובים שלדעתנו יותר משביעים עכשיו כשיותר מתקרר.
כל אחד יכול לבחור מה ליישם בתנאי שעושה באותו היום את אותו סוג תפריט ולא חצי יום בסיסי וחצי יום סתיו.
ב 1200- בארוחת ביניים בוקר השומן הוחלף בחלבון גבינה לתת יותר תחושת שובע, גיוון אחר בארוחת ביניים של ארבע, ארוחת ערב הורדת חצי חלבון והגדלת ארוחת הלילה
ב 1500 הפחמימה מארוחת הביניים של הבוקר עברה לארוחת הצהרים, ביניים אחה”צ יש תוספת של שומן ולבחירה חלבון גבינה במקום הפחמימה, ארוחת לילה לבחירה פרי או פחמימה עם החלבון (שוב לעזור מבחינת תחושת השובע(
ב 1800 ביניים אחה”צ תוספת מנת שומן, ארוחת ערב תוספת חצי חלבון גבינה, ארוחת לילה תוספת מנת שומן על חשבון בחירה של פחמימה או פרי ולא שניהם .כאמור הכל לפי שיקול דעת הדיאטניות שלנו :אוהב:
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.