4 תפו”ע ירוקים
12 אגוזי מלך לא קלויים
14 שקדים לא קלויים
3 כפות דבש
2 כפיות קינמון
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/4 כוס מים חמימים
מחממים תנור ל 100 מעלות וממלאים תבנית במים חמימים (בגובה של כ-2 ס”מ בתחתית התבנית).
יוצרים חור חלול בכל תפוח ומוציאים את הליבה. קוצצים אגוזי מלך ושקדים גס, מוסיפים קינמון ואגוז מוסקט ויוצרים תערובת. ממלאים את התפוחים ומניחים על התבנית עם המים. מזליפים דבש מעל התפוחים ומכניסים לתנור ל-20 דקות. לאפות עד לריכוך.
4 מנות. כל מנה = ארוחת לילה/ארוחת ארבע
שנה טובה ומתוקה :מאושר: