איך אתן מכינות? אולי מישהי יודעת כמה אמור לשקול תפו”א/בטטה כי יש המון גדלים :המום:
חצי בטטה קטנה מנת פחמימה. תפוח אדמה בגודל אגרוף כף יד (בינוני) תרסיס שמן על נייר אפיה, מלח גרוס, פלפל שחור אפשר גם פפריקה ויוצא אחלה
לעטוף בנייר כסף ובתנור עד התרככות כ 40 דק 200 מעלות . לחצות את הבטטה בעודה חמה ישר מהתנור למרוח על מחציתה כפית טחינה גולמית , יוצא מעדן . פחמימה + מנת שומן . :לשון:
מבשלת תפוח אדמה
מוסיפה טיפה'לה חמאה (5 גרם = 37 קלוריות – בערך כפית. וזה מספיק לדעתי לשני תפוחי אדמה)
אופה בתנור עם 50 מ”ל של שמנת מתוקה 10% (רבע כוס = 50 מ”ל = 60 קלוריות)
טעים טעים ולא מזיק – בטח אפשר איכשהו להכניס את המתכון הזה לתוכנית עם שינויים קליםף
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך