חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בנות, התייעצות.. אני שמה לב לאחרונה שבגלל שהפירות משתנים וכבר אין כל כך בננות טובות, תותים, קיווי, קלמנטינות אני קונה פעם ב.., ובכללי כל הפירות שהייתי אוכלת בחורף, ואנחנו עוברים ליותר פירות כמו אבטיח, מלון, אפרסקים… יוצא שאני אוכלת רק תפוחים. כשיש קלמנטינות אז אני אוכלת אותן, אבל כשאין אני אוכלת רק תפוחים. אין שום פרי אחר שאני באמת שובעת ממנו, הכול קטן לי מדי ולא מספיק, ואני מתבאסת מזה ומוותרת. במידה ואני מתאמנת אני אוכלת תמר אחד אבל השניים האחרים- תפוחים. דבר ראשון רציתי לשמוע את דעתכן- עד כמה זה גרוע? אני לא רואה תועלת בריאותית יותר מדי גם ככה בנקטרינה או מלון, אבל מצד שני אולי זה טו מאץ'? ודבר שני- אולי יש לכן פתרונות אחרים להציע לי…
    תודה ושבת שלום! :שמח2:

אלמוני
    לא פעיל

לא בדיוק הבנתי, מצד אחד את אומרת שהפירות קטנים ולא משביעים, ומצד שני את “מוותרת” אני מבינה מזה שאת לא אוכלת פרי, אז איך זה מסתדר, לא לשבוע מפרי קטן, או לא לשבוע מלאכול כלום?

אז לא הבנתי בעצם איפה הבעיה, או מה השאלה שלך, האם את שואלת אם זה בעייתי לאכול שני תפוחים ביום? אם התפוחים לא בגודל של מלון קטן, אז אין שום בעיה, אני הייתי מגוונת במקומך בסוג התפוח כדי שלפחות לא יהיה משעמם, כי הרי יש מיליון סוגים של תפוחים ולכל אחד מהם יש טעם אחר.
    דבר שני, אין כזה חיה – אין לזה ערך בריאותי, וחבל שאת מסתכלת על זה ככה.

שורה תחתונה, לא הבנתי איזה פתרונות את רוצה שנציע –
    אני יכולה רק להגיד שהמגוון של הפירות בקיץ הוא כ”כ גדול, והפירות כ”כ טעימים, שאני עומדת באופן אישי ולא יודעת איזה פרי לאכול. וזה אחרי שאני מראש פוסלת פירות כמו ענבים או דובדבנים שמהם אני מנשנשת בכל פעם שפותחת את המקרר ולכן הם בכלל לא נכנסים אליי הביתה.

אלמוני
    לא פעיל

ממליצים לאכול לפחות אחד ביום. שכחתי למה…

מלא ויטמינים וסיבים תזונתיים והכי חשוב, כמו שאמרת, משביע מאוד.

מישהי פעם כתבה (נראה לי איילה פיילה) שכשהיא רעבה ובא לה לאכול משהו היא שואלת את עצמה “בא לי תפוח?” – אם התשובה היא כן אז כנראה אני רעבה. אם התשובה היא לא אז כנראה שסתם בא לי לנשנש…

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות